OPŠTI HAOS! DALILA VRIJEĐALA SANDRU REŠIĆ: Skočio i Car – evo šta joj je rekla

Haos!

U toku emisije “Pitanja gledalaca” koju vodi vodiitelj Milan Milošević pitanje je postavljeno Dalili Dragojević, koja je ogovarala Sandru Rešić. Milan je riječ dao Dalili:

-Sledeće pitanje je za Dalilu . Rekla si za Sandru prije neki dan: Lako je biti pošten kada te niko neće. Zar stvarno misliš da nju niko neće? – pitanje postavio Milan.

-Da, jeste, rekla sam. Smatrala sam u trenucima, da je bio neko adekvatan, da bi stupila u vezu i imala intimne odnose. Ja sam to pričala u svđi sa Filipom – rekla je Dalila.

-Nisam ustala i rekla da sam nevina i da sam došla iz manastira. Možda taj koji mi se svidio, nije pokazao ništa lijepo. One epitete koje sam ja dobila od muškaraca, za mene su prelijepi – rekla je Sandra.

-Ja pokušavam da se sjetim zbog čega sam to rekla – priča Dalila.

-Ne vjerujem da je bilo zbog Anđela – reklaje Rešićeva.

-Dalila na taj način percipira htjenje. Dalila i vezi kada je sa nekim, zna da je taj neko neće – rekao je Đedović.

-Ja sam neko ko ima dobro mišljenje o Sandri. Možda imam bolje mišljenje o njoj nego o Dalili koja mi je dejvojka. Da Anđelo nije rekao da je sa tobom samo drug, onda bi ti možda pristala. Svi kažu da je Sandra zaljubljena u Dejana dok joj on nije dao nogu. Ja stvari koje govorim, ja kažem ovim ljudima za crnim stolom. Da li misliš da Sandra ne bi bila sa Dejanom da on nije htio – rekao je Car.

-Sandra vrlo dobro zna u kojoj konotaciji sam ja to rekla. Nije bilo rečeno u tom smislu – branila se Dalila.

-Ti si rekla da sam ja nepoštena – dodaje Sandra.

-Ne možemo da pričamo o Sandri a ti mi prebaciš Dalilu. Ova Dalila ne može moralna vertikala da bude nikome. Ja smatram da mnogi ljudi ovde, pogodilo im se tako – gvoori Car.

-Ja sam samo rekla da je ona monstrum jer je sj*bala Dejana – dobacuje Sandra.

-Šta si kločio Đedoviću, nisu ti iz oka ispali – drao se Car.

-Nemaju iste postupke jer su različite – govorio je Đedović.

-Znam u kojem sam smislu pričao. Nije u smilu loše konotacije. Na žalost, Sandra, po svoju žalost je dozvoli da Dejan i Marko odlučuju o vezi – govorio je Car.