OTKRIVEN DALILIN TAJNI PLAN – CAR NASRNUO NA NJU, A KAMERA SNIMILA 1 DETALJ: Sve je iscenirala radi prvog mjesta

Marko Đedović i Filip Car su razgovarali o Dalili Dragojević i burnim svađama koje Filip ima sa njom, a Đedović je otkrio da je njen cilj da napravi žrtvu od sebe kako bi se “oprala” od svega što je uradila Dejanu.

Filip Car i Dalila Dragojević ne koriste poslednje dane u “Zadruzi 5” da uživaju u velelepnom imanju i lepom vremenu, već su nastavili u starom stilu. Svađe ne prestaju i svakim danom su sve gore i gore.

Zato je Marko Đedović pokušao da objasni Caru da ne naseda na Daliline provokacije, jer Dragojevićka očajnički želi da ispadne žrtva i opere se od svega što je uradila Dejanu

– Ti se dereš, a ona se kao plaši. Što se ne plaši kad provocira? A ti si glup ko ku*ac. Ona namerno ovo radi, da se opere od situacije sa Dejanom – rekao je Đedović.

– Pitao sam je šta želi da postigne inaćenjem sa Anđelom. Kaže, “Pa toliko si mi se zgadio da sam htela da te diskv…” Ja reko, “Eto, izletela ti je reč”. – rekao je Filip.

– Rekao sam joj “U četiri države, u četiri porodice, niko te neće u kući”. Nešto nije uredu. Ona je tukla bivšeg muža, napala ga dok spava, udarila Sandru pesnicom, šutirala, pala na mene, momak je spavao dok je ona njega htela da šutirala u glavu, i ona hoće da se opere od toga. Od toga idiotskog ponašanja – rekao je Đedović Filipu i posavetovao ga da ne naseda na njene provokacije.

– Ja ispadam gori od nje – zaključio je Car.

– Ne možeš biti gori od nekoga koga je proslavio razvod od momka koji se lupa čašama u glavu. Ti svojim reakcijama pereš druge ljude – pokušao je Đedović da mu objasni gde je problem.

– Pogledaj, ona s Matejom, kao sada, umire od smeha. Pogledaj joj facu, ne može da sakrije zadovoljstvo, jer je dobila ono što je htela – prokomentarisao je Car Dragojevićku koja je pričala sa Matijevićem.