OVO JE BIO HONORAR MARKA OSMAKČIĆA U ZADRUZI: Ostao bez vrtoglave sume, otkrio sve detalje ugovora

Marko Osmakčić otkrio je da je sa produkcijom potpisao ugovor na deset meseci, a onda je progovorio o vrtoglavom honoraru koji je trebalo da dobije za svoje učešće u Zadruzi.

Osmakčić je pre nekoliko dana napustio je Zadrugu 5 nakon što je njegov otac Franjo Osmakčić lažirao svoju sm-rt kako bi Marko napustio rijaliti, a televizija Pink će od njega na sudu potražiti 50.000 evra.

Marko je otkrio kako je ušao u rijaliti, kao i koliki je honorar imao, a koji je izgubio zbog lažiranja očeve sm-rti.

– U Zadrugu ušao preko Mine Vrbaški, tačnije preko jedne svoje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, međutim ona nije ušla – rekao je Marko u videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu i nastavio:

– U kontak sa produkcijom sam ušao preko Mine, čuo sam se sa njima i došao u Beograd dva, tri dana pre samog početka i tu je sve počelo. Ja sam došao da se malo promovišem zabavim, mlad sam, lud sam.

– Došao sam tamo u produkciju da potpišem ugovor. Potpisao sam honorar za deset meseci, kao novi učesnik, kao anonimus za nekih 50.000 evra, to je u principu sasvim okej, ništa preterano, ni malo, ni puno. Ja za sve ove mesece nisam dobio ni dinara – otkrio je Marko.

Inače, pored lažiranja očeve smrti, Osmakčić je pokazao i svoju naislnu stranu prema učesnicima Zadruge, kao i svojoj partnerki Viki Mitrović, koju je tukao, a dok je bila u drugom stanju udario joj je šamar.