OVO JE BIVŠI MUŽ TRUDNE VIKTORIJE: Sa njim ima kćerku, “Nije mi dala da vidim dijete dvije i po godine”

Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju u “Zadruzi” sa Markom Osmakčićem, zbog čega je njena porodica zgrožena. Naime, trudna zadrugarka iz prvog braka ima kćerku sa Robertom Mitrovićem.

Robert i Viktorija su bili pet godina u braku, a onda je uslijedio razvod.

– Mi smo bili 5 godina u braku, razveli smo se, imam dijete sa njom. Imam svašta nešto, ako neko najbolje zna o njoj – rekao je Robert nedavno i otkrio zbog čega je došlo do razvoda sa Viktorijom.

– Duga je to priča, tu treba malo duže da se popriča, više razloga, tu je u pitanju moja komšinica, sve se skupilo. Iskreno, ne bih ništa preko telefona! Dijete je kod babe i dete, sada sam pokrenuo postupak za povjeru djeteta, očekujem da dijete bude još malo kod mene, duga je to priča – govori Robert za Republika.rs.

Robert je i šokirao tvrdnjama da dijete nije vidio preko dvije i po godine, a da je za sve to kriva baš Viktorija.

– Imam razloga zašto nisam vidio dete dvije i po godine, nije ona baš takva kao što se predstavlja u javnosti. Ja želim da je raskrinkam! Ja sam znao sve, samo sam morao da ćutim zbog okoline – tvrdi Viktorijin bivši suprug.

Inače, Viktoriju su odgajali baba Regina i deda Stojan, koji joj čuvaju kćerku dok im je unuka u “Zadruzi”.

Viktorijin deda Stojan u izjavi za Pink.rs javno se odrekao unuke koja ga, kako kaže, više u životu ne interesuje.

– Molim?! Trudna?! Ne zanima me, ne interesuje me to u životu! Nek rađa, nek abortira, ne zanima me Viktorija više – u kući neću da je vidim, nek mi ne dolazi ovde! Ovde samo može da dođe po dete svoje i nek je vodi, više me ne zanima. Ako ne dođe po ovo dijete da ga vodi, lično ću ja da je dam njenom ocu, pa nek rade šta hoće – u dahu priča Stojan.