OVO JE CIJELA ISTINA: Snežana Đurišić prvi put o aferi mito u “Zvezdama Granda”, otkrila šta je ZAISTA rekla majki takmičara

Nakon što je ispao iz takmičenja “Zvezde Granda”, kandidat Dušan Vukadinović, optužio je mentorku Snežanu Đurišić da je njegovoj majki tražila mito kako bi on prošao u naredni krug popularnog takmičenja.

Tim povodom se sada oglasila Snežana Đurišić koja je otkrila šta je zaista rekla majki takmičara.

Došla sam ovdje jer odavde je sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vidaković je kandidat koji je zadovoljio sve predizpocije da uđe u Zvezde Granda. Dalje predizpocije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom da je narodnjak htio je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, o dabrao je mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman. Tada sam mu rekla ovako “dobićeš matrice od pjesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš”. Sutradan na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao “pa oni su mi poslali ovakvu matricu”. Rekla sam mu to ne smije da priča, jer to nije tako. Drugim riječima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pjevač kaže ne čujem sebe dok pjevam – rekla je Snežana za Kurir, pa nastavila.

Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajala su dvije žene, jedna od njih je bila nejgova majka. Ja sam joj se obratila njegovoj majci i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smijem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dvije dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljna broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović – zaključila je je Snežana.

(Kurir)