PALO PRIZNANJE! EVO ŠTA JE CAR NOĆAS REKAO: Dalila u čudu

Au!

U toku emisije “Pitanja gledalaca” koju vodi voditelj Milan Milošević jedno pitanje je postavljeno Filipu Caru:

-Vidi se da voliš Dalilu i da goriš od bijesa kada je sa Anđelom? – upitao je Milan.

-Smiješno mi je, ne znam šta bih rekao – rekao je Car.

-Bio je momenat, Filip je rekao :Samo malo, samo malo a Dalila se smijala. Vidjelo se, što je normalno da se pogledaju. Kada je ona krenula da se smije, pogledoa si je – izdala je Mina Vrbaški.

-Ja primijećujem sve u kući što se dešava. Kada se dešavaju te neke stavri, ja za ruletom, dva – tri puta sam je vidio. Totalno nebitno, neću da se dovedem u neku situaciju. Samo sam pokazao bijes i gnjev za sve. Sada će da ispadane da sam ljubomoran. Nisam još totalno emotivno čist. Sada nešto da se opterećujem, ne. Ja sam spreman na sve sa Dalilom, ona to mora da zna. Takođe, i sa moje strane treba da bude ona spremna. Više sam gledao u neke sruge stvri. Više sam pričao o Ani. Filip Car se ne bi Anđelu obratio da ima neki problem. Cara boli uho. Meni su neke stvari promakle dok smo bili u vezi, sada neću da pratim – rekao je Car.

-Ja sam sinoć vidjela da je gledao u Dalilu. Tačno sam dobila sliku njegove face kako je to izgledalo. Meni ispada da sve radi iz inata, i ona njemu i on njoj. Ja sam danas vidjela da njemu nije bilo dobro danas na radiju – rekla je Irma.

– Ja sam u par situacija pričao sa njim i mene je zanimalo sve to. On mi je rekao da nije ravnodušan i svjestan da mu ne donosi dobro taj ondos, ni njemu ni njoj. Želi čovjek da krene novim putem, ne pominjemo je uopšte – dodao je Zola.

– Nekako sam počeo da dolazim sebi. Vjerovatno je neprijatno ljudima ali ja nemam potrebu da pričam o njoj – rekao je Car.

-Neko ko njih gura, ne mogu emocije preko noći da nestanu. Ovi ljudi ne mogu da sastave dva dana normalno. Možda oni budu zajendo napolju – rekao je Miki