‘PITALA SAM DJEVICU MARIJU ZAŠTO PLAČE?’ Šokantan odgovor koji sam dobila upozorenje je cijelom čovječanstvu PAŽLJIVO PROČITAJTE

Dana 8. novembra 2018. papa Franjo odobrio je čudo pripisano zagovoru časne službenice Božje Edvige Carboni, čime je dao zeleno svjetlo za beatifikaciju ove izvanredne mističarke koju širi svijet još nije upoznao.

Edvige Carboni bila je doista izvanredan mistik. Provela je svoj život između prirodnog i nadnaravnog; između ljudskog i božanskog. Njezina interakcija s nadnaravnim svijetom bila je gotovo svakodnevna pojava od njene najranije dobi.

Neprestano su joj se ukazivali Isus, Marija i sveci. Primila je i stigme, a imala je i mnoge druge duhovne darove kao što su ekstaze, bilokacija, levitacija, čitanje srca, razlučivanje duhova i česti posjeti duša u čistilištu.

Imala je konstantne napade đavolskog, a bila je i duša žrtva za obraćenje komunista.

Edvige je bila laikinja koja je živjela sa svojom obitelji i provela posljednje godine života živeći sa svojom sestrom Paulinom u Rimu.

Živjela je skrovitim ali izvanrednim životom milosrđa pomažući potrebitima, posjećujući bolesne te moleći i pateći za obraćenje grešnika i duša u Čistilištu.

Uistinu njen život isprepleten je silnim milostima porukama i ukazanjima a ovdje izdvajamo samo njezina ljubav prema Mariji i poruke o važnosti molitve krunice:

Od svoje pete godine Edvige je vidjela Djevicu Mariju kako oživljava sa slike u kući svoje bake. Kroz život joj se više puta ukazivala Djevica Marija govoreći joj da ljubi Isusa, da mu prinese svoje patnje i da moli krunicu za obraćenje grešnika.

U svom Dnevniku u Martu 1942. zapisala je:

“Ukazala mi se Djevica Marija sa suzama u očima. Prišla sam joj i i pitala je: ‘Zašto plačeš?’

‘Plačem jer ne mogu ublažiti gnjev moga Sina protiv ljudskog roda. Ako ljudi ne čine pokoru, rat neće završiti i mnogo će krvi biti proliveno. Moja kćeri, neskromna moda i nepoštenje razbjesnili su Boga. Molite i činite pokoru. Često molite krunicu. To je jedino moćno oružje za privlačenje blagoslova s ​​neba.‘”

U Januaru 1942. zapisala je:

“Nakon pričesti bila sam u ekstazi. Vidjela sam Djevicu Mariju kako drži košaru punu bijelih krunica i drugih različitih boja. Djevica je uzimala te krunice i davala ih ljudima koji su bili tamo da mole. Iz svakog zrnca te krunice spuštala se neka vrsta mirisne vode.

Bilo je na tisuće Krunica i sve ih je podijelila. Zatim se okrenuvši prema tim dušama, rekla im je:

‘Sinovi i kćeri, ovim ćete krunicama moći ugasiti požar koji se proširio svijetom. Ovo je najmoćnije oružje. Čovjek ne može pronaći moćnije oružje.’ I rekavši to, nestala je.” (Zanimljiva je simbolika bijele krunice jer to je krunica za nerođene op. a.)

Jednom drugom prilikom napisala je:

“Nakon svete pričesti vidjela sam anđela koji je imao prekrasne perunike i ruže.

Rekao mi je: ‘Ako svaki dan moliš krunicu s vjerom i pozornošću, ja ću oblikovati ruže od Zdravo Marije i perunike od Oče naš’.

Sastavit ću ih da naprave prekrasnu krunu koju ću ti dati u Nebu. Zato često molite krunicu osobito u svibnju.’”

Imala je i sljedeću viziju:

“Jednoga dana nakon svete pričesti našla sam se u preriji i na prijestolju vidjela Mariju Pomoćnicu Kršćana pokrivenu velikim plaštem.

Na ravnici je bio strašan vjetar i vatrena oluja, Iznenada se pojavio sveti Ivan Bosco. Trčao je kroz oluju pozivajući muškarce i žene da se spase zaklonom pod Marijin plašt.

Tisuće su se sklonile pod Marijin plašt, ali druge tisuće nisu htjele ući i smijale su se onima koji jesu. Don Bosco se usred oluje popeo na stol i počeo propovijedati govoreći: ‘Umrijet ćeš svojom krivnjom, dođi pod zaštitu naše nebeske Majke.’

 

(Izvori:dnevno.hr/vjera.hr)