POKAJALA SE ZBOG RAZVODA – DALILA GRCA U SUZAMA: Sasula istinu u lice Filipu, ON IZGUBIO KONTROLU

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku svađu pored bazena, a on je počeo da joj prebacuje da se sa njim grlila, još dok je bila u braku sa Dejanom Dragojevićem.

Je l’ sam te grlio na “Zadrugoviziji”? – pitao je Car.

Kad? Ja napravila problem, jer si htio da praviš priču – dodala je ona.

Je l’ te nisam zagrlio i poljubio u obraz, a tad si još bila sa Dejanom? – pitao je Filip.

Ja tebe nisam zaagrlila – rekla je Dalila.

Sutra kad bi živiro sa mnom, Dejanove priče bi bile mala maca šta bi ti izmišljao. Nikad više nećeš biti sa mnom, pomiri se sa tim. Ovo tvoje donošenje ručka, da meni presjedne. Što nisi ostavio pola pileta i da spremim sama? Hoćeš da budeš dobar čovjek? Nisi dobar čovjek – govorila je Dalila

Kad smo raskinuli, da li si me jedan dan pitala da li sam gladan? – pitao je Car.

Ja sam jela i ostavila u frižider. Mene ne zanima, ja hranu nisam sakrila. ti si primitivac sa kojim neću da se natežem za hrnu. Imaš 30 godina, neostvaren – nastavila je Dragojevićka.

Ti si se sa bivšim mužem borila za teglu ajvara. Dok si bila sa mnom, uzimala si mu stvari da bi došlo do frke sa njim – rekao je on.

Ja sam se za svoje greške pokajala. Znaš za šta još? Kad kažeš da ti je bolje gdje te je neko razvljivao, bolje da sam ostala i ja tamo gdje me niko nije ponižavao. Meni nije bilo žao braka. Ja pričam samo na kontu tebe i uvijek ću da pričam tvojim jezikom – govorila je Dalila.

Žao ti je braka – ponavljao je Car.

Meni je manje poniženje što mi niko ništa od toga nije radio – dodala je ona.

Rekla je da joj je žao što nije ostala u braku sa Dekinajevićem – nastavio je on.