PORODICA OSMAKČIĆ NIJEMA OD TUGE I BOLA: Evo šta se dešava nakon IZNENADNE smrti Markovog oca

Svi su u šoku.

Kontroverzni zadrugar Marko Osmakčić napravio je pravu pometnju svojim učešćem u ”Zadruzi 5”, a naročito se istakao svojim nedoličnim i agresivnim ponašanjem, zbog čega je zadobio mnoštvo kazni propisanih ugovorom. Dobro je poznato da se takvo ponašanje u najgledanijem rijalitiju na Balkanu nikada nije, i neće se tolerisati. Osim produkcije, milionski auditorijum oštro je osudio ovakvo ponašanje zadrugara.

Kao grom iz vedra neba u jeku skandala sa Viktorijom Viki Mitrović sa kojom je imao više nego turbulentnu vezu, a koja je potom i ostala u drugom stanju, Marku Osmakčiću je preminuo otac Franjo Osmakčić.

Vijest o smrti se proširila brzinom svjetlosti, a Marko je po hitnom postupku napustio ”Zadrugu 5” kako bi sa porodicom bio u teškim trenucima, podijelio neizmjernu tugu i oca ispratio na vječni počinak.

Nakon što je izašao iz ”Zadruge”, Marko se nije oglašavao na pozive novinara, kao ni njegova cjelokupna porodica. Telefoni su isključeni, a Instagram nalozi ugašeni… Po svoj prilici, cijela porodica se teško nosi sa Franjovom smrću.

Nema sumnje da su braća Marko i Mario Osmakčić jedan drugom najveća podrška u tužnim trenucima, te da će bolan period prevazići zajedno.