POTRESNA ISPOVIJEST! ZADRUGAR OTVORIO DUŠU, PA PROGOVORIO O PORODIČNIM PROBLEMIMA: Car i Dalila izvan sebe

Emotivno!

Lazar Čolić Zola u dvorištu Bijele kuće, otvorio je dušu svom najboljem prijatelju Filipu Caru i Dalili Dragojević, podsjetio se svoje pokojne bake i otkrio do sada nepoznate detalje iz detinjstva.

Joj, sjetim se, prije, dođe baba kod nas u stan, da meni 100 eura, pa da mami 100e, mama kad ode u kuhinju ona meni tap u ruku, ja klinac, odem u kupatilo poslije da vidm šta je, a ono još 100 eura. Koliko me je gotivila…

Jedino sam muško u familiji, još odrstao bez oca, bila je slaba. Gledala me uvijek iz nekog sažaljenja… Stalno je psovala, ‘majku mu je*em on tebe da ostavi, imaćeš šta god poželiš’ i stvarno sam sve imao, laptop, kompjuter, motor, sve što sam poželio… – govorio je Zola.

Nije više živa? – pitala je Dalila.

Ne, biće joj sad 4 godine. Kad je bila sahrana, ja sam plakao kao lud… Napisao sam na papiru neke veče vezane za nju i rekao sam ako ikada budem imao žensko dijete, zvaće se Ljubica, po njoj… – nastavio je.

Moj otac je otišao, nema čovjeka… Za vrijeme rata, samo je otišao, nema ga, a kome da kaže da je trudna… Ko će šta reći, rekla je babi, ali se plašila dedine reakcije… Ali baba je presadila to dedi i on je rekao da rodi, kao ‘naš je'…

Nakon 12 godina, mama je htkela da radimo DNK ali na kraju nismo jer je sve priznao, sad se čujemo jednom u dva mjeseca. Vidio sam ga u životu nekih desetak puta… – govorio je Čolić.

A gdje je on sada? – pitala je Dragojevićka.

U Njemačkoj, ima ženu i dvije ćerke – odgovorio je.

Jao užas – potrešeno je izustio Car.