PREKID PROGRAMA – Osman Karić KROZ ŠIFRE zadrugarima UNIO INFORMACIJE iz spoljnog svijeta – Sprema se HAOS

“Ko je koga odao, ko je koga šta prodao, ko je spuštao roletne, ko je igrao aparate, dizao rampe.”

 

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara, Stefana Karića, sada je i radio voditelj radio emisije “Amnezija” koja se održava u Zadruzi.

Sa Osmanom, emisiju vodi i Marko Janjušević, te oni dovode i goste, učesnike Zadruge u emisiju kako bi komentarisali aktuelne teme u Bijeloj kući.

Osman je poznat po svojim rimama, kojima je ranijih sezona prozivao zadrugare na svom Instagram nalogu, a sada je to počeo da radi i u emisiji. Ovom prilikom, au mnogi zaključili, d aje Karić uneo navodno informacije iz spoljnog svijeta napisavši pjesmu koja se tiče zadrugara:

– Maja voli Cara, sa Janjušem bi da spava, ali sviđa joj se od Bilala tulumba i baklava. Voli sarajevski ćevap, a kad ga stavi u usta, pravi je merak – pročitao je Osman.

– Ko je koga odao, ko je koga šta prodao, ko je spuštao roletne, ko je igrao aparate, dizao rampe. Ko je koga tukao, još uvek je to tabu tema, da li će za narod ostati dilema – čitao je Osman sa papira na kom je pripremio emisiju.

– Kad misliš da te Mića psuje, da se beči, on te tad leči – nastavio je Karić.

– Pali cigaretu, hvata je kao mačka kanarinca u letu. Moralno-oralno ga zadovoljila, obrisala facu, pa je morala i macu. Bilal sada slavi i Milicu hvali – pričao je Osman.

– Janjuš Maji i bez odnosa uvalio k do j*ja, uvalio joj izolaciju – pričao je Karić.