PROGOVORIO O PREVARI, EVO ŠTA JE KARIĆ REKAO MENSURU: Spomenuo Jovanu

Ajdarpašić tvrdi da ne bi dozvolio drugu da prevari svoju djevojku!

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić i dalje pričaju o svom odnosu, o čemu se pričalo pred kraj emisije “Pitanja gledalaca”.

-Nećemo se sigurno opet svađati kad budemo gledali – rekao je Karić.

-Pa hoćemo sigurno. Neke stvari mi teško dolaze do mozga, jer sam u nekim stanjima. I kad ustane neko ko nema svoj stav (Anđela) da donese zaključak, nego se vodi nečim, i hvata se za svaku riječ koja je izgovorena. I ovaj (Mića) koji pali da nemam m*da – govorio je Mensur.

– Naš odnos bi bio iskreniji da direktno pričamo o situacijama. Hoćeš da kažeš da si isto provodio vrijeme u hotelu kao prije? – dodao je Stefan.

-Nije isto, ali zašto, ko ih šiša? Oni tako sebi pumpaju, još se isp*šaju po meni i ti ustaneš – pričao je Mensur.

-Neki ljudi odavde jedva čekaju moje greške, da bi me komentarisali. Jedva bi čekali da prevarim Jovanu, jer su me prethodinih sezone i te kako komentarisali – istakao je Karić.

-Evo, Dia je rekla da joj se sviđaš, ja sam se iznervirao i rekao joj šta se miješa momku koji je zauzet – priznao je Ajdarpašić.

-A zamisli sad da mi se Dia svidela i da sam ušao u odnos sa njom – govorio je Karić.

-Nećeš moći pored mene živoga – poručio je Mensur.

-Znači, ja sam kriv što te nisam sprečio da budeš sa Milicom. Sad znaš kako se osjećam. Ja bih eksplodirao kad gledam neke stvari, to je najmanje što sam mogao – nastavio je Stefan.

-To što se tiče Milice ti nisam zamjerio, iako nije na tebi, kao što ne bi na meni bilo da pričam loše o nekom ko je u tvom životu – istakao je Ajdarpašić.

– Samo taj osjećaj koji si imao zbog Dije, ja sam imao to mjesecima. Čak sam se mnogo puta ugrizao za jezik – rekao je Karić.