PRONAĐENO JE I OPROŠTAJNO PISMO: Bebicu hitno prebacili u URGENTNI – NIJE dobro…?

Isplivalo sve u javnost!

Rijaliti učesnik, Nenad Macanović Bebica je pobjegao iz šeste sezone ”Zadruge”, zbog čega je odmah diskvalifikovan. Razlog njegovog odlaska iz Bijele kuće bio je navodno odnos njegove ljubavi Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji nije mogao da podnese.

Kako prenosi Star, porodica Macanović je prihvatila sina nazad i sada na sve načine pokušavaju da mu ukažu na greške, otvore oči i odvoje od Miljane.

Kako se navodi, do pomirenja je došlo kada je on po napuštanju rijalitija pokušao da naudi sebi, popivši punu šaku lijekova za smirenje.

– Bebica je planirao da ode u Niš kod Siniše, ali kada ga je pozvao sa jedne pumpe on se nije javio na telefon. Otišao je kod jednog druga i kada je ostao sam u stanu popio je lekove za smirenje, ali je preterao. Sreća da se njegov drug brzo vratio u stan i spasao ga. Bebica nije reagovao uopšte, bio je bez svesti, pa ga je drugar odvezao u Urgentni centar. Tamo su mu dali neku injekciju i on se povratio poslije 15 minuta. Još veći šok je bio kada je durg dao Bebicinoj mami pismo koje je našao u stanu. Tu je pisalo kako neće da živi bez Miljane i da ne može da podnese ako se ona vrati Zoli, pa su to shvatili kao njegovo oproštajno pismo – priča drug za pomenute medije, pa dodaje:

– Nenad je sada kod svojih u Kotežu, ne dozvoljavaju mu da gleda rijaliti i na sve načine se trude da mu se Miljana ogadi. Njegova majka je zvala Sinišu i rekla mu sve što se dogodilo. Zamolila ga je da ne zove Bebicu i da se okanu njega, jer nije dobro psihički – rekao je za Star.

Podsjetimo, Bebica i Miljana Kulić su juče viđeni u jednoj prodavnici odjeće, te je pitanje da li će njegovi roditelji uspjeti u svojoj nameri.

(Srbija danas)