PRVA EMISIJA TRUDNE VIKI, OTKRILA SVE O PORODICI OSMAKČIĆ: Donijela odluku za bebu – ŠTA ĆE MARKO REĆI?

Viktorija Mitrović, zadrugarka koja je svojom potresnom životnom pričom rasplakala cijeli  region trenutno boravi u najgledanijem rijaliti šou programu “Zadruga”.

Njena romansa sa Markom Osmakčić nikoga nije ostavljala ravnodušnim, mnogobrojni brodolomi ali i uzavrela strast ovog mladog para bila je glavna tema pete sezone ovog rijalitija. Javnost je ostala šokirana saznanjem da je zadrugarka u drugom stanju, ono saznanje je unijelo nemir u njenu vezu zbog koga je Franjo Osmakčić smislio monstr-uozan plan kako da se riješi nerođenog djeteta.

Reporte emisije “Premijera Vikend Specijal” je u svojoj emisiji “1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem” je u svoju emisiju ugostio trudnu Viktoriju koja je na samom početku otvorila dušu o trenutnom osjećaju koji ima i strahu od porodice Osmakčić.

Kako si se osejćala kada si saznala za sm-rt Franja Osmakčića, a potom i spletku od strane te porodice – pitao je Nemanja.

Srce je počelo da mi lupa kada sam čula da je premi-nuo, smatrala sam se odgovornom. Nije mi bilo prijatno. Mislila sam da je on izašao iz nekih drugih razloga, ali kada sam čula da je to bila lažna sah-rana da bi se Marko sklonio od mene, to mi je bilo još gore. Potresla sam se, izgubio sam dah – pričala je Viktorija.

Taj čovjek je moga da bude deda tvog djeteta, da li si svjesna da će oni odgovarati za ova nedjela? U selu su mi rekli da su oni to očekivali od njih – rekao je Nemanja.

Vjerovatno ih dobro poznaju, svjesna sam svega. Bila sam u fazi šoka… Čekam dokete sa monstrumom. Ne mogu da donesem odluku da li da zadržim dijete, svakako ću se kajati, šta god da uradim – rekla je Viki.