PUŠTENE USPOMENE LEPOG MIĆE, A SVI GLEDAJU U NJEGOVU ŽENU: Evo kako izgleda Snežana

Žena Miroslava Pržulja, Lepog Miće, ne pojavljuje se u medijima, a sada je stariji zadrugar imao priliku da je vidi u klipu sa uspomenama.

Mića je pričao zadrugarima ko mu je ko, a onda je na red stigla i Snežana o kojoj je uvijek imao riječi hvale.

Kako je Mićina ćerka Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je dio dogovora između njenih roditelja.

“Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje”, otkrila je Sara jednom prilikom.

“Ne bih dozvolio da je nekim svojim gestom da je ponizim. Ne bih je nikada vrijeđao ružnim riječima, ne bih nasrnuo fizički na nju. Nikada ne bih dozvolio da zbog mojih hirova bude povrijeđena, jer otkako sam je upoznao, izmijenio sam svoje navike, izmijenio društvo i posvetio se njoj i čitav život poslije toga je život mene i nje. Ako vidim da je neka frka, ja izađem, kažem: ‘Ćao, prijatno’ i vratim se sa poklonima i napišem poruku: ‘Volim te najviše na svetu’, to je neki način moje svađe sa njom. Ne bih dozvolio da moja porodica doživi nešto loše zbog mene. Ako nisi sposoban da obezbediš ženi osnovne stvari da ona bude zadovoljna da bude sa onim koga je birala, onda ti nisi sposoban da budeš u braku”.