SALE LUKS IZABRAO SANJU I FILIPA CARA ZA POTRČKE, A TEK DA VIDITE KO JE OMILJENA OSOBA: Skandal u Bijeloj kući

Ovonedjeljni vođa Sale Luks, izabrao je za potrčke Filipa Cara i Sanju Grujić i tim potezom napravio pravu pometnju u Bijeloj kući. Ništa manji haos nije nastao ni kada je saopštio ko mu je omiljena osoba.

– Pa da pojačamo priču, MC Aleks – rekao je Luks.

– Upravo sam ovo rekla Neveni, tačno sam osjetila jer je večeras u gasu. Znala sam da će da postavi mene za omiljenu. Svi znamo kakav je Luks, kad je u gasu gleda da udara najniže i podbode osobe – rekla je Aleks.

– Uradio je on ovo Diji koja ljubomoriše na MC Aleks – odbrusila je Matora.

– To je dokaz i provjera moje ljubavi – rekao je Luks.

– Ja ću da odbijem hotel, neću da koristim ni toalet. Mi smo se vređali, znam da on mene gotivi. Njega počne da radi bes, pa namerno radi neke stvari. Imali smo žustre rasprave i uvrede, nema potrebe on sad da udara kontru Diji, Matoroj, nema potrebe – nastavila je MC Aleks.

– Najlakše je da se udari na dve paljevine i dva živca. Ovo nije njegova jačina, ovo je njegova slabost. Sale nju kao gotivi, ne. Sale nikog ne gotivi. On je izmišljao, on bi ovde napravio karambol. Neko ko ima 40 i nešto godina, ne znam ni ja šta. Ja možda izgledam kao p*čkopaćenica, ali ja moje konflikte mogu da nastavim napolju. Ja se ne plašim ničega. Ti si meni smešna – rekao je Luks.

– On došao u 40 godina da igra sa nama rijaliti, životni stil i Beograd. Tvoje učešće se svelo na to da drukaš ko su k*rve. Ti ne možeš da budeš sa Dalilom, sviđala ti se MC Aleks, a dobio si dve korpe – nastavila je Matora.