ŠOK PRED KRAJ RIJALITIJA! DALILA OTKRILA ISTINU O CARU: A onda spomenula i Dejana

Dalila Dragojević priznala je da li je vrijedilo sve ono preko čega je prelazila Filipu Caru.

Dalila smatra da je u mnogim situacijama ispala glupa.

– Taj čovjek je isplanirao svoj prilazak, nije prišao spontano. Znala sam i osjećala da je planirao da sve to uradi. Da sam pristala, na kraju bi bilo da mi dokaže da nije kukavica ili da bih se ja pomirila. Taj čovjek sa mnom igra rijaliti, ja sa njim ne. Imala sam planove sa njim – pričala je Dalila.

– Meni je sto puta nabačeno na nos da ja igram sa njim rijaliti, da sam ja rijaliti igrač. Pričao je u množini, da nećemo preko njegovih leđa, da je on nas napravio. Mislio je na Dejana i mene, da je ovo isplanirano, da je on žrtva situacije – rekla je Dalila.

– Što se Dejana i nje tiče u paketu, to sam govorio prije par mjeseci. Ako je igrala sa Dejanom i Anđelom rijaliti, zašto ne bi sa mnom? – pitao je Car.

– Umorna sam od cijele ove priče. Ja sam se uvjerila da me nije volio, sve je bilo smišljeno. Neosvojiva tvrđava, radio ga je adrenalin. Sada kada se približio kraj i kada je trebalo da bude tu… On je meni juše pričao zbog kompleksa jer sam rekla da je kukavica i da je ženski po*ni organ, zbog toga je prišao – pričala je Dalila, pa nastavila:

– Došao da se pokaže da se ne pere, tako je rekao, samim tim je pokazao da se pere. Mimi je rekao da sa mnom svakako ne bi bio napolju. Mnoge stvari je lagao i radio juče poslije tog prilaska. Sjedio na zidiću sa Sanjom, namjerno radi stvari koje žele da me pogode. A onda kad me pogode i zaplačem, on kaže da igram rijaliti. Ja njega volim, ali ga više ne vidim pored sebe. Juče je opet bio agresivan, doživim automatski strah. Pružio je ruku zbog rijalitija, njegova ruka je lažna. On je folirant i manipulator i čovjek koji sa mnom igra rijaliti. Ja nigdje nisam čula da mi je prišao jer me voli, nego jer sam mu rekla da je kukavica i ženski po*ni organ. I malopre je Zoli u bazenu pričao kako će da se javi nekoj ženi što ga je kontaktirala za ronjenje. Sa njim je sve već viđeno. Šta ja treba da doživim i preživim, da bude nešto novo? Gotovo – poručila je Dalila.