STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE! Poznato da li je telo zakačeno za splav kod Umke MATEJ PERIŠ!

Tu informaciju je za Telegraf.rs potvrdio i otac Mateja Periša, Nenad Periš.

Podsetimo, muški leš je bio zakačen za jedan splav na Savi i bio je u fazi raspadanja. Na telu su bile vidjive crna trenerka i crni prsluk.

Telo muškarca koje je pronađeno zakačeno za splav kod Umke ipak nije Matej Periš, potvrdila je obdukcija.

Nenad Periš je objavio pesmu Olivera Dragojevića “Trag u beskraju”, a posebno je izdvojio stihove “Sve bih dao da si tu”.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag. On je sa društvom bio u poznatom beogradskom klubu “Gotik”, ali je u nekom trenutku izašao iz nepoznatih razloga. Nadzorne kamere su ga snimile na nekoliko lokacija, a poslednja, desetak minuta nakon izlaska, bila je šetalište na Savi. Za mladićem policija i dalje traga.

Nenad Periš, koji se vratio u Split nakon višemesečnog boravka u Beogradu, prvi put se oglasio na mrežama od nestanka njegovog sina Mateja.

– Šta je ovo jel su našli Mateja

– Jel se pronašao Matej

– Stara slika ali nas je sviju obradovala pomislih evo ga.

– Vidite da je slika od prošlih dana …

– Koja radost u sekundi dok nisam shvatila da su mlađi na slici.

– Koliko bi nas usrećilo da se objavi njihova nova zajednička slika.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

Potraga još traje, a Nenad Periš se tek nedavno vratio u Split.

“Morao sam da idem kući. Porodica mi je tu, moja ćerka, morao sam da se vratim da pokušam da nastavim život kakav je nekada vodio Nenad Periš. Samo, nikad više neće biti isti Nenad Periš, to je drugi čovek, srce mi je ostalo uz sina, u Beogradu, u koji ću se vratiti da nastavim da tražim svog Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom koja je, moram još jednom da naglasim, uradila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve da pronađu Mateja, ali za sada, nažalost, nemamo novih informacija“, rekao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.