SVE JE OTKRIVENO! Zvezdan Slavnić je NJEGA MOLIO da OVO uradi Ani Ćurčić: “Skroz se pogubila!”

Ispričao je sve do detalja.

 

Miljan Vračević, bio je kod Drveta kako bi porazgovarao o najaktuelnijim dešavanjima u Bijeloj kući.

Šta ima novo u Bijeloj kući? – upitalo je Drvo.

– Ima svašta, kuća se delila na Anu i ostatak svijeta, a sada se deli na Anu, Zvezdana i ostatak svijeta. Tu ima i ove djece koji se trude da se nametnu. On ima odgovornost prema njoj, bili su toliko zajedno, a i ovo što je uradio. Njemu smeta što shvata da ona nema prijatelje ovde, Neko tu hvata lične benefinte. On ne može nju da gleda jer shvata da ti ljudi nisu njeni prijatelji, a sada se trudi da joj ublaži suze. On je mene molio da pričam sa njom, ona se jeste pogubila i ima ona tu i bijes i sve, ali ako ova mala ostane trudna, tu bi moglo tek svašta da se desi, a moje mišljenje je da je to moguće – započeo je Miljan.

– Terza i Maja nešto novo, a Milica se distancirala od Bilala, a on se zbližio sa Anom, ali ona drži distancu iako se bori da glumi nedostižnost. Zola je neodređen, ne zna gdje bi sa Miljanom, ne zna da li da bude sa njom, oni su pravi kada su zajedno, Boki se pokidao sinoć, jedva je došao, nije znao gdje je – nastavio je Miljan.

– Misliš li da će se pomiriti Miljana i Zola? – upitalo je Drvo,.

– Mislim da hoće, ona je njemu uzela naočare kako bi razgovarali. On je znao da je ona uzela, pa je morao da priča sa njom i to je bio razlog. Odrasli su oni zajedno, pet godina su bili zajedno. Njih bi mogao taj film koji smo snimali da spoji – zaključio je Vračević.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: