TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA NJIH 2, OBJAVLJEN SNIMAK IZ BIJELE KUĆE: Evo šta se nije vidjelo uživo u programu, “OVO JE SKANDAL” (VIDEO)

Miljana Kulić je prekjuče napustila privremeno “Zadrugu”, navodno, zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog oca Siniše Kulića. Ipak, paparaci su je uhvatili kako šopinguje. Potom se Miljana vratila u rijaliti. Mnogi su istakli da je ovakvo ponašanje rijaliti veteranke potpuno neprofesionalno, dok su drugi branili Nišlijku i isticali da je savim normalno što je otišla da pokupuje neke stvari u prodavnici, piše Srbija Danas.

Sada se na internetu pojavio novi snimak koji baca novo svetlo na Miljanin odlazak u supermarket tokom izlaska.

Naime, na snimku se vidi kako Miljana vad istvari iz torbe i nešto priča. Nijedna od nih ne nosi bubice, što je protiv pravila. Ipak najveći šok je nastupio kada je Miljana izvukla predmete koji liče na časopise.

Marija je brzo odnijela te predmete van kadra kamere

Jedan fan je napisao: “Donijela Milja garderobu i Mariji koji časopis, da žena štogod pročita o sebi”.

Ako su fanovi u pravu, onda se unošenje časopisa tiče direktnog kršenja zabrane unosa informacija iz spoljašnjosti.

Bijesni obožavaoci su samo nizali svoje negodovanje a pojedini su pozvali i na hitnu diskvalifikaciju. “Za šta li one primaju pare?”, “Jedino riješenje hitna diskvalifikacija za obe”, “Kako produkcija ovo dozvoljava?”, “Drugim učesnicima preko 6 mjeseci zabranili bilo kakve vijesti spolja a njih dve se šetaju kako i kad hoce. Bilal je kažnjen sa milion danara kazne zato što je neke banalne novosti unio nekim zadrugarima. Ostaće do kraja rijalitija da odradi kaznu i izaciće bez jednog dinara. A njih dvije šetaju se kako hoće”

Vi samo pogledajte klip u nastavku i procijenite da li je riječ o časopisima.