“ULAZIM U ELITU DA POBIJEDIM” Maja Marinković najavila KARAMBOL, evo kada postaje učesnik rijalitija!

Maja Marinković se nakon operacije povećanja zadnjice uspješno oporavila, a kako nam je rekla, prezadovoljna je svojom novom pozadinom.

Pred ulazak u rijaliti planira kraći put, a onda će se za mjesec dana useliti u “Bijelu kuću” da se obračuna sa svima.

– Idem u Pariz s društvom i mnogo se radujem. Uživam u slobodi, izlascima, provodu i prijateljima i svemu onome za šta nisam imala vremena dok sam bila u rijalitiju – rekla je Maja, pa je otkrila da će u “Eliti” svakog postaviti na svoje mjesto:

– Vidim da me pojedinci svakodnevno pominju, a neke učesnice me kopiraju i voljele bi da budu Maja Marinković. Žao mi je što u tome ne mogu da uspiju, jer jedna je Maja, kraljica šera i rijalitija! Bez mene šou nije šou, a ubjeđena sam da će on tek početi kada ja uđem! Zato je logično da ove sezone ja i pobijedim!

Starleta i rijaliti zvijezda kaže da dečka nema, ali da postoji neko ko joj se dopada. Ipak, ima visoke standarde, pa u život više ne pušta bilo koga.

– Zaljubljenost je za mene teška riječ, ali postoji neko ko mi se dopada. Ja imam takav stav da ne može svako ni da mi priđe, niti treba. Nisam uobražena, ali držim do sebe. Treba da se osjeti energija, da se ljudi prirodno spoje ako osjete hemiju. Nikada nisam imala problema kada su momci u pitanju i nikada nisam doživjela u svom životu da me neko odbije! Ne mogu da kažem da nisam imala loše izbore, ali sve su to životne lekcije. Sebe smatram strastvenom ženom, koja kada voli, voli bez rezerve – kaže Maja.

Ipak, na pitanja o Janjušu, Caru i Bilalu, kao i koga je od njih trojice najviše voljela, nije željela da odgovori.

– O bivšim momcima ne pričam, kako im ne bi davala na značaju – kaže Marinkovićeva.

Jedna od najatraktivnijih rijaliti učesnica do sada je na sebi puno toga korigovala plastičnim operacijama. Ipak, smatra da se ljudima kod nje više dopada njena energija nego spoljašnjost:

– Fizički izgled je nešto što privuče, ali to je samo vizuelno. Osoba mora da ima “x” faktor i da posjeduje osobine dobrog čovjeka. Ja sam na prvom mjestu lojalan prijatelj i dobra sam osoba, ali sam i mangup, u svakom smislu te riječi. Mislim da me zbog toga bivši i dan-danas vole – rekla je Maja.

Informer