“VANREDNA KONTROLA JE ZATEKLA…” Moka Slavnić “sredio” posao Ani, ali je ona DOBILA OTKAZ – isplivali svi detalji!

Ana Ćurčić, nedavno je sve iznenadila kada je otkrila detalje torture koju trpjela godinama od strane Zvezdana Slavnića, a onda ponovo šokirala milionski auditorijum još šokantnijim činjenicama.

Gostujući u emisiji kod Marka Đedovića, zadrugarka je u ispovijesti otkrila i stvari koje javnost i te kako interesuje.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sam deci sve priznala. Lagala sam i prijatelje i majku. Nikada nisam tražila pomoć da me neko spase. Moja mama je pokušavala, pokušavala je njegova mama. Tražila sam pomoć od bivšeg supruga, od prvog momka… Posle mu se nisam javila. Prodala sam stan koji sam adaptirala, posle toga sam kupila kuću, koju sam isto prodala. Bila je teška situacija, radila sam na rampi na putevima, Moka mi je našao taj posao. Moja mama nije bila za to da prodam tu kuću, ja sam to uradila. Htela sam da izvrtim taj novac, jer sam sposobna da napravim novac. Znajući sa kim imam posla, stavila sam novac ispod dušeka, on me je ujutru probudio, plakao i rekao da ga je potrošio. Jednom sam mu dala novac da mu pomognem, kad sam se raspitivala kod tog čoveka, on me je tukao. Verovala sam tom čoveku, pošteno radi. Saopštila sam Zvezdanu da sam bila kod čoveka, da mi je pokazao svesku, on mi je rekao: “Kako me nije sramota da ga proveravam?”. On ume da te pusti po pet dana da se opustiš, kao ljut je, ćuti i samo na jednoj sitnici se istrese. Kad nije po njegovom, tj. šta on očekuje u svojoj glavi, a ni ne kažem, dolazi do toga – rekla je Ćurčićeva.

Odmah nakon toga na vrlo posećenom i upućenom profilu na društvenoj mreži Instagram pojavila se objava koja je odmah podigla veliku prašinu.

Foto: Instagram Printscreen/jasi_jasi_svi_su_nasi

– Zbog čega je Ana Ćurčić dobila otkaz iz “Puteva Srbije”, tačnije sa naplatne rampe? Zbog čega joj je direktor naplate potpisao otkaz i šta je zatekla vanredna kontrola na naplatnoj rampi u smeni dotične – stoji u objavi.

Foto: Srbija Danas

Da bi došli do pravog razloga otkaza, novinari portala srbijadanas kontaktirali su Aninu kumu, Milenu Kačavendu. Milena je u ekskluzivnoj izjavi za portal Srbija Danas izjavila:

– A, u kom smislu sankcionisana, izvini? Da ti iskreno kažem, on je i tu nju prevario što se tiče samog zapošljavanja. Međutim, ja ne znam mnogo detalja o tome. Ono što ja mogu da kažem jeste da je ona pre dobila otkaz pre nego što je dobila posao – rekla je Milena.
Očigledno da je život para Slavnić – Ćurčić pokriven velom tajni. Istina je spora, ali uvijek ispliva na vidjelo.

Detaljnije u prilogu ispod: