VIKTORIJA OTKRILA DA LI ĆE OSMAKČIĆU DOZVOLITI DA VIĐA DIJETE: Muk u Bijeloj kući

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Viktoriju Mitrović.

Da li se bojiš da tebe Marko ne malteretira kao što jeste cijelu Zadrugu, kao što je njegov otac urnisao njegovo majku, što je sam ispričao? – glasilo je pitanje.

Nisam neko ko bi to dugo trpio. Ja se ne plašim Marka, nije da je samo on mene maltretirao, to je više bilo sa moje strane. Ja sam sa Marka dobija sve uzvraćeno, ali ne u istoj mjeri kojoj sam davala. Ja se plašim da nakon svega što je ispričao i zatucanih stavova koje mu je otac ubacio u glavu, ne bih mogla. Ako ste slušali Marka, on je govorio da će biti primoran da brine o tom djetetu. Samim tim rekao je da ako rodim, on bi bio povezan. U Švajcarskoj se ovo računa kao vanbračna zajednica, u kojoj sam ostala trudna. Ne plašim se njega, umijem da se odbranim, to je moglo da se vidi. Ja prosto ne želim da imam posla sa njima, ni sa njim. Ja sa njim ne bih mogla nikako da se dogovorim i mislim da bi tu bio opšti haos. Sa djetetom iz prethodnoh braka sam mogla kako sam htjela, kako sam smatrala da treba. Sa Markom se nikad neću dogovarati i mislim da će to samo da napravi haos u našim životima. Ne želim da dolazi do tih situacijam, koja može da nas prati cijeli život – govorila je VIki.

Svi smo svjesni da bi ona rodila dijete, ali ima strah. Moje iskreno mišljenje da ima strah da ima strah da se njenom djetetu kod kuće nešto ne desi i da se Marko samo ne pojavi i uzme ovo dijete, kad bi ga rodila – rekla je Ana.

Ja mogu da budem najgora osoba na svijetu, ali ne može neko da mi oduzme dijete. Marko kad bi predložio sudu, ja sam upućena. Ja sa njim ne želim ni da razgovoaram. Mi se nikad ne bismo dogovorili oko takvih stvari. Takva porodica, ja na to stavljam tačku. Prije par mjeseci sam mu rekla da ako sam trudna i rodim, on to dijete nikad neće vidjeti. Ja kad bih rodila, potrudila bih se da tako bude, a sebe bih uvukla u problem ako bi on poželio da to dijete vidi – nastavila je Viki