VODITELJ OTKRIO NOVE INFORMACIJE O LAŽNOJ SMRTI OSMAKČIĆEVOG OCA: Rekli da je preminuo od opake bolest

Viki se obratila njegovoj porodici!

Voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio da je otac Marka Osmakčića lažirao svoju smrt kako bi izvadio svog sina iz rijalitija.

– Molim te Milane da mi objasniš šta se dešava, oni sigurno i dalje imaju neke planove…

Ne zanima me ko je kriv, njima na dušu ide, neću da pričam ovdje o doktorima… – ustala je Viki.

– Marko je obaviješten da mu je otac preminuo u 58 – oj godini života, njemu je to saopštio najbolji prijatelj njegove maćehe. Nama je stigla umrlica i rečeno je da je on umro od raka pankreasa. Ekipa TV Pink je otišla tamo da provjeri, svi telefoni su bili ugašeni od strane njegove porodice, danas u 16h kada je počela sahrana, Marko i njegov brat su se vratili na sve društvene mreže i ludo su se zabavljali.

Ekipa TV Pink je išla u to mjesto i pričala sa komšijama. Da li neko može da povjeruje u to da neko može da lažira svoju smrt – pričao je Milan Milošević.

– Dia, kakav je zakon u Švajcarskoj? – pitao je voditelj.

– Tamo su žene jako zaštićene, ona nije udata, tako da ne može da ima pravo ni za šta. Ja sam sa njim pričala, nisam u šoku, njegov prijatelj i ja imamo zajedničke prijatelje i on je rekao da se niko ne igra sa njegovom porodicom – rekla je Dia.

– Ja se obraćam sada njegovoj porodici, ja sam zakazala a*ortus sutra, tako da vam je to sahrana. Ja vam sada javno kažem da ću dijete roditi, meni Švajcarska nije potrebna. Imam dovoljno štićenika, meni ne treba niko da ga plaćam – rekla je Viktorija.