ZADRUGARI PONIŽAVALI FILIPA CARA, GLASANJE U BIJELOJ KUĆI: Veliki šef poslao obavještenje, NASTAO HAOS

Zadrugarima je stiglo pismo da izaberu osobu koja je promenljivog raspoloženja. Ovonedeljni vođa Mina Vrbaški je reč na samom početku dala Irmi Sejranić.

– Po meni ni Dalila nije dobre volje a ni Car. Treća osoba koja bi mogla da bude, to sam ja. Evo, Viktorija i Marko su jedni od osoba koji zbog njihovog odnosa ili stanja, oni su jedni od tih. Dejan Dragojević koji se smeje lažno – rekla je Irma.

– Navešću Filipa, on je neko ko je uvek neraspoložen, zbog konstantnih svađa u ljubavnom odnosu. Navodim Mensura. Koliko sam ja čuo, kada smo išli na posao, tada su rekli da je on bio raspoložen ali ga ja tada nisam video, nisam bio tu. I na trećem mestu je Irma, samo na žurki igra, ovako ne – rekao je Gruja.

– Broj jedan je Irma jer se ne vidi da je srećna, uvek joj nešto fali, uvek je neraspoložena. Drugo mesto MC Aleks, ona nikada nije raspoložena, uvek je ćutljiva. I broj tri je Filip – rekla je Dia Kostić.

– Mislim da je MC Aleks jedna od tih koja je negativna, ja je razumem, ona je nervozna zbog cele situacije. Navešću Mensura kada je bio u onoj situaciji. Takođe Aleks Nikolić je isto negativna – rekao je Zola.

– Ja ću na prvom emstu navesti Cara, on je devet meseci bio neraspoložen. Svađa se često. Na drugom mestu je Irma koja kuka kako nema ni hrane ni cigarete. Miki je na trećem mestu – rekla je Marijana.

– Mislim da su Gruja i Dalila napravili greške, često razmišljalju šta su uradili. Treće mesto mi je Filip, odiše nekim neraspoloženjem i nezadovoljstvom – rekao je Mateja.

– Za mene je to Gruja, zna i Sanja da bude neraspoložena i lošeg raspoloženja. Koliko god da pokušava da se smeje, u sebi je nešto tišti. Gruja, MC Aleks i Irma – rekao je Karić.