ZVEZDANA SLAVNIĆA HAPSE U ZADRUZI?! Otkriveni svi detalji drame – prikupljeni DOKAZI, spremna da svjedoči i Anina majka!

Nakon iznošenja optužbi za nasilje Ane Ćurčić, koja je o tome progovorila Zadruzi, Zvezdan Slavnić bi se mogao opet naći iza rešetaka.

Nakon teških optužbi u Zadruzi koje je Ana Ćurčič iznijela na račun bivšeg nevjenčanog spruga Zvezdana Slavnića kojeg je optužila za porodično nasilje, tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da pokrene postupak protiv njega, saznaje Kurir.

Kako se navodi, Anina kuma Milena Kačavenda je već spremila dokaze za tužilaštvo koje do sada nije iznela u javnost, a reč je o fotografijama na kojima se vide modrice i povrede na Aninoj glavi. Njena kuma je već ispričala javno kako je Zvezdan vezivao Anu za radijator, te da je pesnicom udario u glavu nakon što je prokockao sve pare, pa će zbog toga prvo ona biti po zvana kao svedok na saslušanje, a krivična prijava za nasilje se pokreće na osnovu Aninog svedočenja u Zadruzi, tokom kojeg je otkrila da ju je Slavnić primoravao na intimne odnose posle batina.

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je već spremna, kako otkriva izvor za Star, pa je pitanje trenutka kada bi se policija mogla pojaviti u Zadruzi kako bi ga privela.

“Sve što je Ana iznela je sasvim dovoljno da Slavnić ponovo završi u zatvoru. Za teško fizičko i se*sualno nasilje prijeti mu kazna zatvora od pet do osam godina. Naravno, Ana će morati da ispriča sudiji kako ju je maltretirao, a njena kuma Milena se već izjasnila da će i ona svjedočiti. Osim njih dvije, sada je i Anina majka Mila spremna da svedoči na sudu, jer je videla sve povrede koje joj je Zvezdan naneo. Već postoji mnogo dokaza na osnovu kojih može odmah otići u zatvor. Samo je pitanje šta će biti ako se Ana predomisli, jer ona može da odustane od krivične prijave”, otkriva izvor, a to je potvrdila i Anina majka Mila.

“Sve što sam znala je bilo strašno, a kamoli ono što nisam znala. Jednom je došla kod mene sa svojom djecom. On je prokockao moj veliki stan, koji sam joj ja kupila za 50.000 evra. Jednom je došla kod mene sa modricama po nogama, tada je bila kod Zvezdana i njegove majke. To je bio period poslije njenog razvoda. Ljubomorisao joj je, jer je išla da vidi djecu. Rekla mi je da je pala niz stepenice dok je nosila slike, da bi mi kasnije rekla da ju je tukao sa korbačem i pendrekom. Onim što policija ima. Zamislite kako je meni bilo. Kad ju je vezao za radijator, ujutro je došla kod mene i rekla da je jedva pobjegla”, ispričala je Anina majka, koja se nada da će Zvezdan odgovarati za sve što je uradio njenoj kćerki.