“3 MJESECA NISMO PRIČALI”, EVO ŠTA JE DALILA REKLA O DAVIDU: Dejan skočio, haos ne prestaje

Opšti haos!

U toku je emisija “Gledanje snimaka”, a sukob Dalile i Dejana Dragojevića se nije zaustavljao. Kad su iznijeli brojne šokante informacije iz zajedničkog života, započeli su svađu oko Davida Dragojevića i Dejanovim odnosom sa njim.

-Moji su živjeli u Americi, ostali su mjesec dana duže i označeni su kao crvena zona – rekao je Dragojević.

-David je njega ostavio da radi u girosu, a ovaj klošar je plakao kako ga je ostavio da radi. Pustila sam te da laprdaš o mojoj prodici, sad je malo laprdam o tvojoj – dodala je Dalila.

-Ja sam rekao da ja najviše žalim za porodicom i nedeljnim ručkom, jer sam najviše žalio tokom odnosa sa Dalilom. Ja kad sam upisao Višu poslovnu upisao bih da bih otišao za Ameriku. David je otvorio giros i imao je sportski ugovore, plac prepisan na njega i dobio je zelenu kartu na 10 godina, ja sam rekao da ide on. Kad je otvorio giros, neko je morao da radi. Sestra je odustala od svog posla, svi smo ostali pri porodičnom biznisu. Imao sam raspravu sa Davidom, jer je on rekao da ostavljam dnevnicu. Nisam imao komunikaciju sa Davidom tri mjeseca, bio je problem sa bratom. Nismo se svađali, ni vrijeđali. Kad mi se javio oko problema, čuli smo se i sve je bilo super – govorio je Dejan.

-David te je ovde pluvao najstrašnije, znaš i sam sa kim – vikala je Dalila.

-Ja sam vrata razbio kad si imala svađu sa Ljubom i kad si aludirala na malu i rekla da mi vozimo psa, dok drugi vozaju dijete – dodao je Dejan.