ATINA I NIKA JOŠ NISU SVJESNE ŠTA SE DOGAĐA: Karleuša Progovorila – Duško Će Biti Uz Naše Kćerke!

Unatoč raznim blamažama i anegdotama o odvojenostima, Jelena Karleuša svoju je obitelj dosljedno držala po strani. Nikada ne priča slobodno o svom drugom Dušku Tošiću, podijelila je zajedničke fotografije na nekoliko događanja, a unatoč tome što ih iz poznatih razloga ne prate u neformalnim zajednicama, efektno je pokazala kako je njihov brak čvrst.

Jelena će u novogodišnjoj noći pjevati pred Skupštinom Beograda, u organizaciji svojih partnerica Marije Šerifović i Sare Jo, a to će biti prvi put u njenoj profesiji da će nastupiti za sve stanovnike najluđe večeri.

Kako je odgojila, ovo je prilika i za njezine djevojčice Atinu i Niku da se prisjete svoje mame u nesvakidašnjem problemu, a nakon toga otkrila je što će njezin drugi partner učiniti najluđe večeri.

– Vjerujem da Atina i Nika još nisu svjesne što se događa, a tek će jednog dana znati što implicira da im je mama pjevala prije Skupštine. U trenutku kada jednog lijepog dana provjere račune i slike s te večeri, zapravo će se poželjeti radovati svojoj mami. Nisam sigurna zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio svoj poziv i stalno je na planeti da bude s njima prije Skupštine – otkrila je Jelena za Story.