BRUTALNI OKRŠAJ! Sale žestoko potkačio Irmu, zadrugari ostali u šoku zbog OVIH REČI, pevačica ga URNISALA KAO NIKAD DO SADA! (VIDEO)

U toku je podela budžeta! Ovonedeljni vođa je Saša Cvetković – Sale Luks. Njega je za vođu postavila njegova devojka Lorna Pratnemer koja je sinoć zauvek napustila “Zadrugu 5“.

Vođa je sledeći veliki budžet dao Sandri Rešić:

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ona je moj prijatelj od spolja, kada sam trebao da uđem ovde rekli su mi da je ona naša sestra. Ja nikada nju neću muvati, ratove vodi sama, a ako neko krene na nju da budem tu – ispričao je Sale.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sledeći srednji budžet je dao Irmi Serjanić:

Na početku je bila okej, pljuvala je moju drugaricu najstrašnije i kada je videla da je nebitna počela je da se druži sa Dalilom i rekla si da bi pojela njeno g. Zaslužuješ i manje ali evo ti srednji – rekao je Sale Irmi.

A što ne kažeš da sam ja rekla da se pomiriš sa Dalilo,, ne izvrćite moje reči. Pre dva dana si rekla da se pomiriš sa njom. Pozdrav za Luku. To je moj drug – rekla je Irma.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Čuj Kariću koga ona pozdravlja – rekao je Luks Stefanu Kariću.

To je moj drug – ponavljala je Irma.

Sale Luks je nastavio da deli budžet i započeo izlaganje o Tanji Jovićević ali ga je Irma opet prekinula:

Ti vodiš tuđe mišljenje – ubacila se Irma.

Boli me kada nešto kažeš, mislim da treba da budeš drugačija, dvadeset prvi je vek, razočarala si me. Mislim da si nesanđena. Tebi ide mali budžet – rekao je Sale.

I ja sam sama sebe razočarala – govorila je pevačica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u video-prilogu:

izvor: pink.rs