CAR ULETIO U PUŠIONICU – DALILA POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA: Evo šta joj je uradio

Biće drame!

Razgovor Marka Đedovića i Dalile Dragojević prekinuo je Filip Car, koji je stigao u pušionicu. On je krenuo da se obraća Dalili preko Đedovića.

retpostavljam o čemu pričate, a ja pred njom kažem. Ta njena šuplja priča, da se ja od nekoga perem. Ona je moj izbor, pa je moj izbor. Nemam potrebu da se perem – rekao je Car.

I da imaš, ne možeš se oprati – dodao je Đedović.

Ja imam problem sam sa sobom, djevojka je u teškoj zabludi, ne znam zašto priča da sam kukavica i p*čka. Ni meni nije svejedno da izađem sam – dodao je Filip.

 

Ja se tebi izvinjavam, ali ja nemam potrebu da prisustvujem ovom razgovoru. Mene ovaj čovjek više ne zanima. Čula sam da ti 7 mjeseci imaš u podsvijesti da ovdje stoje nečije čizme, cipele i večeras si se našao da pokažeš da si brižan. Drugo, ja žrtvu ne glumim, Filip za mene zauvijek ostaje kukavica i p*čka. To što njega lupaju kompleksi sad…. Kladili su se da će smuvati Mimu u utorak. Meni je sve kristalno jasno. Imao je m*da na početku rijalitija. Da onako skače juče, da mi baca stvari, da ja dovedem sebe u stanje da bacam stvari, da mi kažu da postajem Maja Marinković – pobjesnila je Dalila.

Dalila je izašla iz pušionice.

Moje najveće sumnje su kako je ona neke stvari toliko uspješno glumila sa Dejanom, neke sa Anđelom. Ja imam nevjerovatan gnjev i beijs. Ali bude mi je žao – govorio je Car.

Tvoje reakcije su jezive – rekao je Marko.

Ja sam psihički nula. Zamolio sam je da pripazi kako se ponaša prema meni, ovdje mi nisu normalne reakcije, napolju je drugačije – govorio je Filip.

Onakve reakcije sebi ne smiješ da dozvoliš – pričao je Đedović.

Žao mi je što će najveći teret u ovom rijalitiju da ima ona – govorio je Car.