CRNO NA BELO! Čorba OBELODANIO detalje susreta sa Majom, pa OTKRIO da li bi PRIHVATIO NJENO DETE! (VIDEO)

Niko ovo nije očekivao!

U toku je ”Vanredno ubacivanje”. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je trećeg takmičara koji će se večeras useliti u Belu kuću i svojim useljenjem će definitivno pomrsiti neke konce, a reč je o Milanu Jankoviću Čorbi. Naime, Čorba se našao u studiju sa predstavnicima sedme sile, koji se nisu libili momenta, pa su odmah krenuli sa direktin pitanjima.

Šta se desilo između tebe i Maje – pitao je novinar.

To se desilo 23.oktobra u Smederevu. Došla je do mene, kontaktirala me je. Ja sam u tom periodu bio sa Teodorom, pa joj se nisam obraćao. Posle raskida sam otišao na krštenje, opustio sam se. Bio sam besan, izrevoltiran raskidom – rekao je Čorba.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kako je tekao nastavak – pitao je Darko.

Ona je cimala tu neku šminkerku, pa mi se ona javila i rekla da neko hoće d ame vidi hitno. Rekla mi je da je Maja, rekao sam joj da dođe. Maja na vratima, strina me zvala, rekao sam joj da izađe i tako, bum bam. Videli su ljudi da je došla, ali sam joj rekao da ode. Desilo se to što se desilo. Otišli smo u smeštaj neki blizu – dodao je Čorba.

Jel to bilo tada 23. – pitao je Darko.

Kad sam se probudio bio sam svestan svega što se desilo i u trenutku sam znao da sma pogrešio, ali sam shvatio da sma uradio to iz besa. Pokušavala je da me kontaktira, ali sam ja izbegavao. Ja to ne shvatam ozbiljno niti sam ga ikada shvatio ozbiljno. Nemam sa Majom te momente, koje su imali ostali. Rekao sam joj da mi ne odgovara i da ne želim da se vidimo…Filip na neki način ne želi da me vidi, a opet i želi, da bi se otarasio nje – rekao je Čorba.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Video sam snimak kako se Car požalio Maji da mu je loša er**cija. Hoćeš ti odmeniti Cara? – pitao je novinar.

Ja mogu da ga posavetujem kako da ostane bez šamara.Pozabaviću se Carem. Reći ću mu ako želi da ga grebe, da počne da je tretira kao životinju. Daj joj toplo mleko, mazi je – rekao je Čorba.

Šta ako se bude ispostavilo da je Maja ostala trduna sa tobom – pitao je Darko.

Sutra da mi javi bilo ko da je to sigurno, prihvatio bi dete i trudio se da budem dobar ćale – rekao je Čorba

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Janjuš ima pravo da me ne gotivi zbog situacije – nastavio je Čorba.

Kakvo mišljenje imaš o Dalili, Dejanu, Caru i Maji – pitao je Darko.

Što se tiče Cara i Dalile, pokazala je koliko voli Dejana i koliko je vredno sve. Što se tiče Dejana, on je razočaran, ostao je bez žene. Ajde da budem na Dejanovoj strani – nastavio je Čorba.

Kako ti izgleda Tara Simov i da li postoji mogućnost da tu sevnu varnice – pitao je Darko.

Ona je uvek bila uz mene kad je ceo crni sto bio protiv mene. Ne gajim nikakve meocije prema njoj, poštujem je. Moja tajna misija je da pomirim Janjuša i Maju – rekao je Čorba

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs