DALILA DONIJELA KONAČNU ODLUKU- PORUKA ZA ANĐELA I NJEGOVU PORODICU: Nastao muk za crnim stolom, EVO KAKO JE FILIP REAGOVAO

U toku emisije Pitanja novinara, a Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, nastavio je sa pitanjima za Dalilu Dragojević.

Najstrašnije si prozivala Anu Jovanović, kako se sada osjećaš kada tebe nazivaju ‘dežurnom radnicom’? – pitao je Darko.

Top se osjećam! U jednom momentu sam se osjetila loše jer sam stvarno pomislila da je možda bilo nešto loše, ali ništa nisam uradila, samo sam se družila. Kada sam to shvatila, mnogo mi je lakše i bolje – odgovorila je Dragojevićka.

Da li ispada da je ona sada moralnija za vezu, zato što je Anđelo bio sa njom u vezi a sa tobom nije? – nastavio je Darko.

Mi nismo uradili ništa zbog stvari koje sam ja preživjala sa Filipom. Da smo se gledali kao kombinaciju, uradili mi mnogo toga i sutra se ne bi pogledali. Mi smo sačuvali jedan drugog… Ta priča je gotova, od danas mi nemamo ni poglede, ni poljupce i razgovore… Nema potrebe da se on sjeća loše i da razmišlja da li se oglašava njegova porodica i kako se osjeća, a nema potrebe ni da se ja loše osjećam zbog toga što i se neko sviđa… Ja jesam pogroješila, ali nisam mogla da ostanem u odnosu u kome osjećam da mi se neko drugi sviđa… Tada sam prvi put ja ostavila Filipa i krenula dalje. Razgovarali smo normalno dok se nije bacao po meni, jer sam slaba na njega posle svega – govorila je Dalila.

Zar ti nije bilo glupo da se onako nudiš Anđelu i zar ne misliš da si potpuno oskrnavila tu kosmičku ljubav sa Carem? – pitao je Tanasijević.

Ne mislim da sam ja to obesmislila, već on kada se dogodila ona svađa u hotelu, pa sve do dana dašanjeg. Odavno je to sve bez smisla i ne mislim da je jedan postupak za sve kriv. Što se tiče Anđela, mene je samo sve ponelo. U početku ga nisam gledala u tom svetlu, bio mi je nekako miran i ništa me nije privlačilo. Kada smo se zbližili, primetila sam da je dosta drugačije… Mene je drugačije gledao i nja mu verujem, ali nažalost ovo je moralo biti zavšeno – govorila je Dalila.