DALILA KAO FURIJA ULETJELA U STUDIO: Odlučila da i ona otkrije nešto o Dejanu, tek će sada biti haos

Utoku je radio “Amnezija” koju vode Nenad Aleksić Ša i Filip Car. Naredni gost, bila je Dalila Dragojević koja je imala potrebu da demantuje sve što je Dejan Dragojević izjavio. Osvrnula se i na Cara, pa mu je rekla da još uvek nije ravnodušna. Takođe, otkrila je šta će biti sa Anđelom Rankovićem.

Postalo mi je sve toliko ajdno i smiješno da jednostavno više ne znam šta bih komentarisala. Možda bih trebala osatla suzdržana. Samo mene dovede do zla, da završim sa gađanjem. U svemu tome ja sam najgora. Mislim da nije mjesto da se priča o mojoj porodici. Ja ću ostati suzdržana i neću komentarisati.

 – Zavšiću sve sudskim putem. Mislim da četitaš praznik mom ocu a takve stavri iznosiš o njemu i porodici, mislim da nema smislia. Izgubila sam svijest da sam ja njegovo dijete i da sam mu najbitnija. Ja vrlo dobro znam koliko se moj otac trudio za sve da bi na kraju čuli da ja ona kockarka , pokazivanje na venu, da sam ja prostitutka. Onda, ne pitaju se da li su prave prostitutke oko njih. Voljela bih da mi neko donese katalog i da vidim da li sam ja plaćena za usluge – rekla je Dalila.

Da li je sve što je on rekao neistina? – upitao je Car.

– Sve što je on rekao je na svoj način i sve je slagao. Najbolje da je istina sve što je pričao. Ja ne bi rješavala sudskim putem da je to istina. Sve je to nešto što je on izvlačio iz novina. Dodao mi je pet muškaraca a zna da nisam ništa pričala. Neću se baviti time, on kaže da sam dobacivala, poslije svega ga gledam i sjećam se kako se kupovalo i na koj način se kupovalo i onda ti dođeš i ispričaš neke stavri. Sve i da je tako, je l’ te moja mama povrijedila sa nečim? Ma ajde bre! – rekla je Dalila.

Glupo je kada kažeš koliko je sreće bilo, on ti može reči da li si se tis jetila kada si radila neke stvari, da li si se ti sjetila? Naravno je da će tvoj otac biti uvijek uz tebe. Ja mislim da sam ti ja pričao da budeš prsebna u nekim stavrima i nisu ti potrebne neke stavri. Ti si neko ko se ugriješio – daodao je Car.

– Neću da se trudim da govorim. Samo mogu da dematujem sve što je rečeno a za ostalo ću odgovarati ako budu pitanja geldalaca. Ja uvijek na*bem i to mi ne treba. Teško onom ko želi da ponizi nekog da bi sebe uzdigao. Ja znam da on neće spavati mirno i sa kojim mislima onda ide da spava. Anđelo je neko ko je takav, ako mu ja odgovaram, ja mu odgovaram. Njega interesuje šta je bilo od kada sam sa njim, ne zanima ga šta je bilo prije njega. Ne postoji veza, samo se družđimo. Ne bi sa svojom inteligencijom upuštala u sve ono. Ja da sam htjela da budem žrtva, mogla sam da budem žrtva kada si mi ti ono uradio. Mene ne zanima šta ću ja biti, nego mi je bitno da meni bude lijepo. Nisam srećna kada krenu da mi se vrte slike koje su bile ovde i dešavale se ovdje. Na kraju, naravno da mi je žao što nije uspjelo. Neko koga sam stavrno voljela, na kraju nije uspjelo. Žao mi je zbog svega, kada vidim šta se sada dešava. Njegove psovke i njegove uvrede su jako minimalne na osnovu onoga što sam ja čula o sebi na osovu toga što sam sa Dejanom provela pet godina – rekla je Dalila.

Ja ne pričam psovke hladne glave. A Dejan kaže to hladne glave i to nije isto – rekao je Car.

– Jedno mogu da se trudim da ne doživljam scene koje sam imala par mjeseci. Filipa ću zamoliti da ne radi stvari koje je jutors radio. Ti si neko, za koga ja stojim i ja ne mogu da se oduprem tebi. Ti znaš da moje emocije nisu ugašene prema tebi totalno. Nisam ravnodušna. Ja sam zbog tebe izgubila svoj ponos i dostojasntvo. Šta sam ja sve uradila za tebe. Nazivajte se i dalje kapetanima i kolegama. Sinoć sam te slušala koliko jadno pričaš o meni. I na žurci si nisko krenuo da uradraš a onda se baciš preko mene. Čisto da se zna da sam ja neko ko ne može da se odupre muškarcu od sto kilograma. Ja nsiam neko ko može na surov način da funkcioniše. Posljednji put kada sam se pomirila sa tobom, mislim da sam i to riješila. Mislim da su to bili poslednji trzaji i ja sam shvatila da to ne može da funcioniše. Upravo si sinoć pokazao da si ti neko ko ne može da dunkcioniše bez durge osobe. Ja sam neko ko se samo druži i desilo mu se nešto novo. Postoji žal za nečim što nije uspjelo. Nije mi potrebno jer mi je negdje drugo lijepo – rekla je Dalila.