DALILA ME PREVARILA I PRIJE FILIPA”: Haos u Bijeloj kući, Dalila ga varala s bivšim Zadrugarom

Utoku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem, a u nastavku slijedi i Pretres nedelje.

Nakon pauze za reklame, voditelj je dao riječ Dejanu Dragojeviću kako bi nastavio svoje izlaganje o svom bračnom životu sa bivšom ženom Dalilom Dragojević.    Uglavnom kada sam odlazio, a desilo se tri ili četiri puta, nosio sam pasoš zbog granice… Telefon uzmem pa pješaka krenem. Nije bilo samo zbog Karića, bilo je tu svega. Svaki put se vratim, ona dođe po mene, sjedne u kola i dođe… – rekao je Dejan.

    Zašto si tačno otišao zbog Karića? – pitao je Milošević.

Pravili smo neki razmještaj, tražili smo i ja sam našao duks slučajno, sa njom je uvijek neka borba, ona histeriše, otme mi telefon – govorio je Dejan.

Laže ovo za Stefana Karića – vrsinula je Dalila.

Da li ti je govorila ‘ovo je moja kuća’? – pitao je voditelj.

Da jeste, naravno. Kada sumiram sve, ispostavi se da je ona sezona u trojici bila nešto drugo… Ono i sa Tomovićem, govorio joj je ‘nemoj da mi govoriš deda, jer ću svaki put reći da te volim’, a ona mu je namjerno stalno govorila ‘deda’. Sada su se kockice složile, a svađao sam se tada sa njim. Bio sam nesvjestan svega, trudio sam se da dođem sebi, da budem okej… Ona je djevojke ostale napušavala i pljuvala, svašta je govorila, to je sve bilo pomiješano… Kada je krenulo sve i kada mi je Đedović rekao da ona i Filip komunicirao preko njega, nisam vjerovao, slušao sam nju, mislio sam da treba da se borim – govorio je Dragojević.

Zašto si se vraćao stalno ološu? – urlala je Dalila.    Muka mi je od svega ovoga, bolje je da se ne uključujem. Djevojka je glupa. Da si bar nešto naučila od mene, ali ne, glupava si kao ku*ac… Koliko je ljudi ostalo poslije svega zajedno, iz navike, iz straha, zbog egzistencije i svega… Ne znam šta ti pričaš sada… Uvijek sam govorio ćuti i spusti glavu, jer uvijek ćeš biti donja – dodao je Car.

Zašto si ostao sa tolikio lošom ženom? Da li si svjestan koliko je teška optužba da je bacala magije? – pitao je Milošević.

Ne znam ni sam, vraćao sam se uvijek. Jeste, ja sam spomenuo tog Karahanovića, jer je on ‘beli mag’, čovjek koji je regularan u tim paranormalnim stvarima. Ne znam, zgadilo mi se sve, a tada nisam bio svjestan tada. Danima je provocirala, lupetala, dobacivala i postalo mi je muka… odgovorio je Dejan.    Da li stvarno misliš da te je Dalila varala i ranije prije rijalitija? – pitao je voditelj.

Bila je tu neka situacija od ranije ali ne mogu da tvrdim. Ona je neko ko neće ući u priču sa muškarcem ukoliko ne flertuje. A uvijek se kikoće na više strana, uvijek nađe većeg prosvetitelja od prethodnog, a taj je uvijek bio najbolji. Ja sam se lomio sam sa sobom, čekao sam klipove, slušao priče, dok mi Miljana nije rekla da su se poljubili. Razluđen sam bio totalno, govorila mi je da treba da se borim, bio sam totalni papak i idiot. Ne mogu da vjerujem da sam sebe ranjavao zbog nje, da moja porodica to mora da gleda… Ja sam im dao to loše, da se brinu… – rekao je Dragojević.

Zašto im se nisi javljao? – pitao je Milošević

Je*i ga, nemam odgovor. Pitao sam uvijek ćaleta kako je majka i baba… Nisam ih razumio onda kada mi nisu dali plac, kada mi nisu dali da izgradim kuću, ali sada sve razumijem. Hvala im do neba sada, kakve bih ja imao probleme sada. Da neka seljančura dođe i diktira kako njoj odgovara. Zaslužujem sve da mi se vrati onako kako dolikuje, zaslužio sam… Svima sam napravio problem i najbolje je ispalo ovako – govorio je Dragojević.    Poslije njene priče ispada sam ja trut i debil koji je nesposoban. Ja sam taj koji je potencirao da ona bude dama, jer je važila za starletu. Uvijek je ona nešto komentarisala, pisala, zanimao je rijaliti jedino, uvijek sam govorio da se mane svega toga… – rekao je Dejan.

Mensur je danas rekao da je sahranio Dalilu danas svojim komentarima – dodao je voditelj.

Upleli su mene u cijelu priču bez veze. Kada me neko spominje pet puta onda moram da reagujem, a spomenuli su i Aleksandru. Ona je živjela u Kasini, nije imala gdje, nije imala para, ništa… – rekao je Dragojević.

 

Milane gasi ovde budaletine – viknula je Dalila