DALILA RONI SUZE – ANĐELIO ULETIO U OKRŠAJ S FILIPOM: Žestoki haos u emisiji

Naredni gosti voditelja Nenada Aleksića Ša i Filipa Cara u emisiji “Amnezija” bili su Marko Đedović i Stefan Karić. Stefan se zahvalio svima koji su ga izglasali za najljepšeg zadrugara.

Ja te noći nisam mogao da spavam, narod je nefer, ali priznajem Kariću pobjedu – ušao je u studio Marko Osmakčić.

Šta se sada dešava, bila je rasprava u dvorištu? – pitao je Car.

Ja sam bio samo minut, ali je Đedović izgleda razočaran u Anđela – dodao je Karić.

Meni se s*re od laži, manipulacija ovde. Očigledno se ne poznajem sa njim toliko dobro, da ja mogu da znam kako će u određenim situacijama reagovati… Ali ja nisam Sandra Rešić. On je sklon da kad mu se prevrne ne vidi ni mamu, ni tatu, ni babu, ni nikoga… – rekao je Đedović.

Ja ne vidim razlog da neko sa kim napolju provodim svaki dan da se ponaša prema meni kao da sam ubio čovjeka, ili njemu nešto uradio… Meni se prosto dopala Dalila – upao je u studio Ranković.

Kaži da si se zaljubio. Ti si procijepana ličnost, koja priča različite stvari. Ti si lažov, da li si mi u hotelu rekao da znaš da će tvoj i Dalili i odnos biti problem u zatezanju odnosa tebe i tvojih, ja sam rekao da ćemo riješiti to… – dodao je Đedović.

Da, rekao sam da im sigurno nije svejedno. Rekao sam ti da mi se prevrće u želucu kao pre pet godina, rekao sam da znam kako će reagovati moji, da će sto posto biti haos, a o tome sam pričao i sa Dalilom. Šta sam te slagao? – pitao je Anđelo.

Rekao si da ti ne treba Dalila – rekao je Marko.

Da li smatraš da je ona loša osoba i da je lažov? Sviđa ti se, zaljubio se, ako se družiš sa nekim, znači da možeš i da budeš u vezi – pitao je Karić.

Dejan Dragojević za siromašne – poručio je Đedović.

Anđelo, da li je tebi najveći problem u odnosu sa Dalilom ja? – pitao je Car.

Rekli smo da ćemo možda ući u vezu, pričali u odnosu, ona je otišla i ušla u vezu sa tobom. Neću da budem sa djevojkom sa kojom sam pričao u vezi, a ona otišla da spava sa drugim likom – rekao je Anđelo.

Evo, ako sam Anđelu najveći problem ja, mi nećemo imati komunikaciju – dodao je Filip.

Nisi ti problem, problem je Dalila – govorio je Ranković