DALILA SE GUŠILA U SUZAMA,PRIŠLA JOJ ZADRUGARKA I REKLA DA JE DEJAN NE VOLI: Pogledajte njenu reakciju, SVI IZNENAĐENI (VIDEO)

Irma Sejranić vidjela je Dalilu Dragojević kako plače i onda joj je prišla, pružila joj utjehu i suočila je sa svojim viđenjem situacije:

– Zabrinula sam se i nemoj da plačeš. Kad padneš to je dokaz da si emotivna i da sa tobom neko emotivno manipuliše, to je ono što sam ti rekla. Nikad ti ja nisam mislila ništa loše – rekla je Irma.

 

– Sinoć kad sam bila srećna i prišla mu da pričam, on je meni rekao kao: ”Je l’ si ti svjesna da smo mi imali tek prvi razgovor” – rekla je Dalila.

– Njemu smeta tvoja sreća. Kad si me napala u pušionici, iskoristili su priliku, i on i Đedović, da te napadnu. Ja sam blefirala. Pravili su lažne scene, on je tebi je**o mamu. Da si mu rodila dijete, on je završio posao, cijeli plan bi mu se ostvario. Imao bi priču i za roditelje i za sve. On je osjedio jer mu je propao plan. Ti si nosila ijelio rijaliti na leđima, a bila si sama tamo. Tvoj napad na mene, ja znam čije je maslo bilo. Što sam ti oprostila? Znam tvoju suštinu. Mene je samo boljelo to što nisi zbog ovog šu**a pričala sa mnom. Malo uključi lgavu, shvatićeš jednog dana da sam ti ja najbolje od svih željela. Ti to znaš, samo te je*e ego da to priznaš. Da sam u ćošku tamo je**la bih ga ja uzduž i popreko. Nemoj da te neko hvata na lijepe riječi, on je kvaran i jako kvarno to radi. Ti si iskrena kao čovek, a on to koristi. Tebi je zbog njega krivo najviše, i to znam. Uvijek sam bila iskreno uz tebe. Podnijela sam to da mi udaraju na ego. Zamisli da si ceo život živjela u zabludi – rekla je Irma.

– Meni ne može niko da kaže da me voli, a da njemu ne bude teško kad je i meni teško – rekla je Dalila.

– On tebe ne voli, to ti pričam ovde danima, on gleda samo svoje du*e – rekla je Irma.

– Meni su ti svi prilasci lažni – rekla je Dalila kroz suze.

Izvor:Kurir