DALILA SE OBRATILA MAJI I TAKIJU MARINKOVIĆ: Žestoka poruka pred finale, evo kako je CAR REAGOVAO

“Vidjećemo da li će smijeti kad me bude vidjela uživo te iste riječi da ponovi.”

Danas je došlo do ljubavnog pomirenja Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji danima nisu mogli da nađu zajednički jezik, sve dok nisu vidjeli ljubavne klipove koje su im pripremile fan grupe. Nakon pomirenja, Dalila se javno obratila Maji Marinković i njenom ocu Takiju.

– Mene ne komentarišite ti i tvoje j*bačice, izuzmite me iz svojih usta. Savjetnici veliki, sa kim se smuvate kad uđete sa Janjušem ili Filipom, umiješate se ne znam gdje… Njoj se sad isto obraćam, neće preko mene ni ona, ni njen tata. Pominjem onu koja pominje mene. Ja ne ratujem kad izađem, sve što imaju nek dođu na adresu – govorila je Dalila. Maja se hitno oglasila za medije i poručila Dalili sljedeće stvari:

– Vidjećemo da li će smijeti kad me bude vidjela uživo te iste riječi da ponovi. Vidjeli smo koliko je hrabra i riječita bila kad sam ja bila dio “Zadruge 5”. Meni je moj otac podrška cijelog života, kakve god greške da sam pravila, bio je uz mene, dok su se njeni nje odrekli i sramota ih je što je njihova kćerka i što postoji na planeti Zemlji.

Tako da, treba da se sramoti svog učešća, neće smijeti da ode u svoj rodni kraj zbog grešaka koje je pravila. Ona je posljednja koja smije da morališe i da uzima moje ime u usta, a tek ime mog oca. Ja ću to riješiti sa njom kad bude izašla iz Bijele kuće – bjesno je poručila Maja i nastavila:

Ona je najveći ženski, najveći ljudski odron i najveća sramota! Spava sa drugim muškarcem, par metara od svog muža, šta reći, osim ološ! A to što kaže da joj dođem na adresu, rado bih došla, ali ona nema više krov nad glavom. Otac ju je davno izbacio iz kuće i odrekao se nje, tako da ta kuća uveliko pripada Dejanu, koji se oslobodio odrona – dodala je Marinkovićeva.