DALILIN OTAC BESAN NA CARA! Huso VAN SEBE zbog pretnji bivšeg zeta, priznao da mu je ovo JEDINA ŽELJA: Taj psihopata je za ludnicu!

Huso Mujić noćima ne spava zbog dešavanja u „Zadruzi 5“! Dalilin otac kaže da momka iz Crikvenice, Filipa Cara, treba što pre strpati u zatvor!

FOTO: PINK.RS/NEMANJA VUJIČIĆ

Mujić priznaje da se potresao kad je čuo Filipove pretnje i poručuje da će zaštititi ćerku izeta.

– Filipu je bolje da mi ne dira decu jer ću ih braniti životom! Probisvet jedan, preti im na televiziji! On je za zatvor! Ma taj psihopata je za ludnicu! Koga, bre?! Valjda postoje neki zakoni za te idiote – kaže Huso i dodaje da svakog dana očekuje da se Dalila i Dejan pomire.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN, PINK.RS

– Dekija volim kao sina i nadam se njihovom pomirenju. Tada bi mi srce bilo puno!

FOTO: PINK.RS, INSTAGRAM PRINTSCREEN

Podsetimo, Car je pretio Dalili i Dejanu kada se u ”Zadruzi” saznalo da im je ukrao novac da bi imao za kocku i alkohol. Tada je Car počeo sa svima da se svađa i u naletu besa javno od svojih prijatelja tražio kaznu za Dragojevića.

– Zamerate mi što sam ukrao novac, a niste mi zamerali što sam je*ao udatu ženu – urlao je Filip na zadrugare, a Dalila je odmah skočila na njega.

– Pi*ko, prestani da me vređaš! U raspravu se umešao Dejan, koji je povukao ženu dalje od bivšeg ljubavnika i počeo da viče na ljutog rivala.