DEJAN PODNOSI TUŽBU PROTIV DALILE, SPREMIO JE ADVOKATA: Evo šta traži od nje, NIJE U PITANJU IMOVINA

Pobjednik pete sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević okončao je svoj brak u pomenutom rijalitiju, ali papirološki još nije razveden od svoje bivše supruge Dalile Dragojević.

On je u jednom intervjuu sada izjavio da će tužiti Dalilu ukoliko ne bude vratila prezime Dragojević.

– Razvod je u procesu, a što se tiče prezimena to je već druga stvar. Time se već prkosi i pravi se nešto drugo samo da bih se ja iritirao. Mislim da nema potrebe za iritiranjem mene, ako je odlučila nešto neka se tu stavi tačka. Najlakše je sve to promijeniti, pogotovo na Instagramu i na tim društvenim mrežama. Mislim da ti tu ne treba papir od Mup-a, Sup-a i bilo koje državne institucije. Ne ostavljam joj prezime, ako bude nastavila da ga koristi ići će sudski. Kakvi su zakoni nisam upućen ali nemam vremena da se bakćem sa time jer bi mi u tom slučaju i život nakon rijalitija išao na pogrešnu stranu. To su neke sitnice koje će se desiti u hodu kada budem došao sebi, a što se tiče razvoda David bolje zna – izjavio je Dejan i dodao:

– Evo sada čekamo samo poziv da dođe iz suda i da se sve to završi. Sve je predato, samo da dobijemo poziv. Nadam se da će sve biti kako treba i da će biti brzom brzinom.