DEJAN PRIZNAO ZAŠTO PRATI SVAKI KORAK SANDRE I ANĐELA: Satjeran u ćošak, tek da vidite Aleksandrinu reakciju

Nova drama!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Marka Đedovića.

Da li je i tebi možda zaparlo uši kad se izlanuo da je gledao kako Sandra gleda Anđela dok se ljubio sa Anom. Što je on tako pomno gledao Sandru? – glasilo je pitanje.

To moramo Dejana da pitamo, da li je to osveta ili šta – rekao je Marko.

To je bilo smiješno u trenutku, nema ko to nije komentarisao. Bilo je na uspomenama. Stavite mi naočare, pa ću da budem idiot. Ja sam gledao uspomene – ubacio se Dejan.

Žena bivša te ne zanima, a za Sandru se sjećaš – dodao je Milan.

Ta scena sigurno nije ubačena bezveze. Ja sam slušao sve i pratio. Ja mogu svačije uspomene da ispričam od samog početka – rekao je Dejan

Moram da ispravim Dejana, to nije bila faza kad smo se Anđelo i ja muvali. Dejan i ja smo se tad družili, sa Anđelom ne znam ni da li sam komunicirala, nismo tad ni razgovarali o stvarima koje su se izdešavale prošle godine. Ne sećam se da je komentarisao taj momenat, ali ne mislim da je komentarisao iz neke ljubavi prema meni – govorila je Rešićeva.

To smo svi ovdje komentarisali i smijali se toj sceni. On ima tu moć zapažanja i pamćenja i da on pamti šta je bilo prošle godine u ovo vrijeme. Ja nisam pomislila da je on zapazio jer su se oni tad muvali. Ne mislim da je bilo nešto sa Dejanove ili Sandrine strane u tom trenutku – dodala je Aleks.