DEJAN SE OBRATIO PORODICI: Ima važnu molbu za Davida, Biljanu i Gorana

Haos!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Dejan Dragojević je dobio riječ.

-Rekao sam da ne volim kad me neko prvi dira. Ja bih samo rekao da se mama, David, tata ne oglašavaju. Nemoj da se oglašavate za novine…Tata nikad nije dolazio u kuću, parkirao se na ćošku ulice. Ja sam tu da se oglašavam, a vi nemojte da se svađate – rekao je Dejan.

-Hoću samo da kažem da se nadam da ste čuli sve što sam rekla i o Dalili i Caru. Nit koga lažem nit išta. Naćiću nekako rješenje, izboriću se sa tim – rekla je Matora.

-To što je nekome teško, nije opravdanje za glupave postupke – rekao je Đedović.

-Loše se osjećam, jer ispada da više poštujem tuđu porodicu, nego svoju…Ne postoji juče čovjek koji nije reagovao na onu priču. Cijeli sto se zgrožavao- rekla je Matora.

Lepi Mića je dobio riječ.

Mi smo svi u blagom šoku, dobili smo mnogo informacija koje su nam nagovještavane. Što se tiče Dalile, ona je neko ko je ovde išao od sjaja do očaja, ne bira sredstva da neke stvari radi. Za njen odnos sa Anđelom sam rekao da je dno dna i moralna katastrofa. Dejan je neko kome ja zamjeram četvorogodišnje ćutanje, a za mene je to na granici bolesti. Beg iz tog braka je totalno okej, ali sam ovde osudio oboje – govorio je Mića.