DEJAN SE RASPITIVAO ZA ALEKSANDRINO FINANSIJSKO STANJE VAN ZADRUGE: Voli samo raskoš i luskuz, OVAKO JE REAGOVAO

UBeloj kući je glasanje za najvećeg materijalistu. Sledeći zadrugar koji je glasao, bio je Mensur Ajdarpašić, koji je nastavio svoje izlaganje.

– Mislim da su i Miljana i Zola materijalisti. Smatram da je Dalila materijalista. Smatram da i neko ko voli moć i neko ko voli novac. Ko voli raskoš i da bude u luksuzu. Smatram da si neko ko će po svaku cenu biti u medijima – rekao je Mensur, a potom je ustala Irma Sejranić.

– Mnogi ljudi ovde su materijalisti. Svi su ovde materijalisti. Imamo iz kompleksa i iz svega. Ovde smo svi materijaliste zbog životnog stila. Svi tome težimo i da napredujemo. Svi se koristimo zbog interesa i budžeta. Rešićka je isto materijalista. Niko ne zna koliko ona love ima. Zola i je i zbog nekih drugi stvari materijalista, više mi vuče na kadar i na to da je u centru pažnje. Dejan takođe razmišlja o materijalnosti, razmišlja o svemu i da li Aleks ima para ili ne – rekla je Irma.

– Ja nisam rekla da on to gleda, nego da sam mu ja rekla da ja nisam finansijski potkovana dobro. Ti možeš da spominješ i moje roditelje! Mrš! Ti si zaljubljena u njega, ne je*e te dva posto. Ti bi htela, ali neće – rekla je Aleks.