DEJAN STAO ISPRED DALILE, ŠOK PREOKRET U RIJALITIJU: Vrištala od sreće i pokazala burme, evo šta se desilo (FOTO)

ivši supružnici i trenutno sveži ljubavni par, ponosno su pozirali za Pink.rs u i puni entuzijazma poželeli da sve ružno ostave iza sebe u 2021. godini.

Dalila i Dejan Dragojević, otkako su kročili na velelepno imanje u Šimanovcima, ne prestaju da intrigiraju javnost. Za jako kratko vreme postali su jedni od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni, sa kojima su gledaoci legali i budili se svakoga jutra.

Njihova ljubavna priča je obeležila dosadašnje trajanje pete sezone Zadruge, a šta nas tek čeka u narednim mesecima, ostaje nam da vidimo.

U septembru, ušli su u Zadrugu kao srećan i zaljubljen bračni par, međutim svemu je brzo došao kraj, kada je Filip Car izjavio kako je Dalila Dragojević za njega najlepša žena u Beloj kući. Koliko god se trudila da se odupre svojim emocijama i varnicama koje je dobijala sa njegove strane, posustala je i javno priznala da u njenom braku više ne stoje stvari kako treba i da je zaljubljena u drugog čoveka.

Stupila je u vezu sa Carem i ubrzo potpisala papire za razvod, nakon čega je njena sreća jako kratko trajala. Kako se na kraju ispostavilo, pritisak javnosti bio je jači od ljubavi i Filip je ostavio Dalilu bez ijedne reči i vratio se Maji Marinković.

Dejan Dragojević je kako i sam kaže, proživeo najteži period u svom životu, sa više emotivnih brodoloma u kojima je poželeo da naudi sebi, samo kako bi lakše uspeo da prebrodi situaciju u koji nikada nije mogao da nasluti da će se naći.

Nakon raskida sa Filipom, Dalila ostala je sama na stubu srama i obećala da više neće biti ni sa kim. Nakon sramnog ostavljanja od strane dečka, zbog koga je ostavila sve što je gradila 5 godina, prošla je kroz surovu osudu javnosti, nakon čega se uzdigla kao feniks i ponovo stala pred kamere sređena i raspoložena.

Dejan je za to vreme vodio bitku sa samim sobom, od toga da ne izađe van odaja Bele kuće do toga da nasmejan provede dan. Odoleo je iskušenjima i držao se podalje od svake situacije koja je mogla da mu naudi, u skladu sa tim koliko su okolnosti u rijalitiju to dozvoljavale. Ratove je vodio sam iznutra, sa par prijatelja oko sebe koji su mu bili podrška.

screenshot-48
Iako su mnogi spekulisali da od pomirenja Dragojevića nema ništa, njih dvoje su se nakon prvog ozbiljnog razgovora ponovo približili jedan drugom i probudili stare emocije koje očigledno nisu bile ugašene do kraja. S druge strane, međutim, drugi su sumjičavi, te tvrde da Dalila prema Dejanu nema emocije te vrste. Dejan je teška srca oprostio svojoj bivšoj ženi sve što je uradila i pokušao da nastavi tamo gde su stali. Obnovili su svoj odnos i za sada ga uspešno brane od svih napada na koje nailaze, a kako će biti do kraja ostaje nam da ispratimo.

Osuda javnosti i zadrugara ni ovoga puta nije izostala, ali se oni i dalje drže zajedno, te su ispred objektiva fotografa za portal Pink.rs-a stali ponosno i pozirali u novogodišnjem raspoloženju. Na iznenađenje mnogih, napravili su i par fotografija koje su u skladu sa njihovom situacijom kroz koju su prošli, pa su se slikali i sa venčanim burmama. Da li će njihova ljubav izdržati sve prepreke, videćemo u daljem nastavku najgledanije sezone rijaliti formata Zadruga.

Izvor:Pink