DEJANOVA PORODICA NEĆE PRIHVATITI ALEKS: Zadrugar otkrio zabranjene detalje, TRPE ALEKS IZ 1 RAZLOGA

Lepi Mića odgovorio je na pitanja o svojim bivšim cimerima iz rijalitija “Zadruga 5”.

Mića je tom prilikom pomenuo i krštenje Dejana Dragojevića.

Nešto najsvježije je raskid Sandre Rešić i Anđela Rankovića, da li ste očekivali?

– Ja sam rekao da to nema veze sa mozgom. Prirodnija je bila veza Deda Mraza i Crkenkapirce, nego njih dvoje. Anđelo je ušao u vezu da bi se spasio pritiska, Đedović ga je isprepadao. J*bem ti veze koje neko pritiska.

Mina Vrbaški i Mateja Matijević su se otpratili sa Instagrama dva dana poslije završetka “Zadruge”, kako to komentarišete?

– Mateja nikad ne bi mogao da pređe preko Minine prošolosti, to se vidjelo tamo. On bi da j*be Minu, to mu odgovara, da bude u vezi ne. Oni bi svi da budu sa Minom u krevetu, a kad treba da ponesu breme i teret njene hipoteke koju ona nosi, za to nemaju snagu i m*da. To nije fer prema Mini.

Kako vam se čine ostale veze, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević? Ona je bila u Veterniku, upoznala njegovu porodicu. Šta mislite o tome?

– Ne vjerujem u veze iz rijalitija, može neki ćorak da se desi, pa da nešto prođe. U daljinu te veze ne vjerujem, da će trajati. Mislim da je Dejan nju zgovitivio, ali da se niko od porodice ne slaže, ali neće sad da mu staju na muke. Vraća se kući poslije pet godine, sve i da misle loše o Aleksandri neće to reći. Mislim da neće nikad da prihvate Aleks kao pravu djevojku, ne jer je ona loša, negomisle da Dejan zaslužuje bolje. To je lično moje mišljenje.