‘DOZVOLILA JE DA BUDE JAHAČICA APOKALIPSE!’ Dejanu se slošilo nakon saznanja u kojoj je POZI bila Dalila SA CAREM, zadrugari ih dodatno URNISALI! (VIDEO)

Zadrugari su imali priliku da odslušaju razgovor između Dalile i Dejana Dragojevića, u kom je Dalila objašnjavala bivšem suprugu u kojoj je pozi imala odnose sa Filipom Carem, što je zgrozilo apsolutno sve:

Smatram da to nije trebalo da dozvoli, da bude “Jahačica apokalipse”. Uradila je najgoru moguću stvar, to je transparentan se*s, na takav način… Samo mi ne prilazi! – vikao je Dejan Dalili, pa napustio Belu kuću.

pročitajte još

SKANDAL! Dejan saznao u kojim pozama su Dalila i Car TRESLI HOTEL, usledio NIKAD VEĆI HAOS U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Još mi je luđe što ona njemu to priča na klipu, a on se smeje. Meni je nenormalno da neko pređe preko ovoga – rekao je Mateja.

Meni je ovo odvratno, Dejanovo interesovanje za ovakve stvari, zašto bi je ponižavao na ovakav način?! Meni je ovo i ponižavanje nje, šta očekuje da će joj on reći? On kao da je mazohista – govorila je Sanja.

Ja moram da znam sve! – odgovorio je Dejan.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

I Dalila je mogla da kaže da neće da priča o tome. Koja bi devojka rekla da joj je bolji se*s bio sa bivšim, nego sa sadašnjim? – šokirana je bila Maja.

Ne može on da obuzda ovaj oseća, to će mu se dešavati svaki put kad budu bili klipovi. Ne može on da pređe preko tog se*sa – govorila je Matora.

Od ovog pomirenja nema ništa, to je budalaština. Nije prirodno, posle emocija prema Caru i svega što je pričala, meni nije dobro kad vidim da se maze Dejan i Dalila – komentarisao je Mića.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U video – prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs