DRAMA u porodici Šparavalo: Milan Milošević saopštio Anđeli šta joj se dešava sa MAJKOM – zanijemila od šoka

Tokom emisije “Pretres nedjelje” Milan Milošević je pokrenuo temu o poruci koja je stigla na adresu Bijele kuće za Anđelu Šparavalo. Poruku je poslao Anđelin brat, ali to nije uticalo na promjenu njenog ponašanja prema Bojani Pavlović. Tom prilikom je voditelj saooštio Anđeli da njena majka ne izlazi iz kuće i ne radi na istom radnom mjestu gdje je radila. Dok joj je voditelj govorio ona je zanijemila od šoka i upijala je svaku njegovu riječ.

– Da li je moguće da tebe poruka tvog brata nije potresla? Zar je bitno da li je to napisao tvoj brat, majka ili otac, da tebe to ne zanima? – upitao je Milan.

– Je l jedini problem što ja volim žensku osobu, ja nikoga ne diram, ja nemam konflikte ovde. Šta je meni i šta je u mom srcu to samo ja znam. Ja volim moju majku najviše na svijetu, ona je boginja, ja je volim najviše. Nije bitno ko je napisao poruku, ja se njima izvinjvam javno – rekla je Anđela.

– Tvoja majka ne izlazi na ulicu, ne radi više gde je radila, ona izbjegava ljude. Televizije idu da ih snimaju, radnici kažu da nije bila mjesec dana na poslu. Da li znaš da postoji drugi način da pokažeš da si zaljubljena, a ne ponašanjem kao od prije neko veče. Ti nisi pokazala trunku empatje, tebi je bitna samo Bojana, ona te ostavlja, jer je svijesnija od tebe – upitao je Milan.

– Svjesna sam ja, ali ja sam ovde jedino srećna sa njom. Ja ću biti sa njom i napolju srećna, mene niko ovde ne zanima. Ja ne mogu protiv svojih emocija, ja razumijem da oni ne mnogu da shvate to. Ja ću riješiti sa njima sve kada izađem, ja ću sa njima popričati to napolju – govorila je Anđela.

– Ti si retardirana, Bojani svaka čast, ali djevojko tebi se porodica raspraada – govorio je Munjez.

– Ti nemaš empatiju, ona je govorila Bojani da je p…. Napadala si je jer ona plače, plakala si jer te ona opstavlja. Tvoje ponašanje, ne znam, njima je toliko teško, ništa im teže nije palo. Ti si neko ko nije pokazao empatiju prema porodcicu, tebi je bitno da je to posala tvoja majka, a bratov je rukopis – govorio je Milna.

– Pucam i ja, ali neću ovdje da puknem. Znam ja moje to je mala sredina, ali ja njima moram da kažem da sam ja njihova, da sam njihovo dijete. Nisam ubila nikoga. Oni mene ovde vrijeđaju, ja to ne mogu, a onda kada su krenuli da me vrijeđaju, vrijeđala sam i ja njih. Ja plaćam sve svoje, mene je moj otac naučio da budem poštena, nisam ja materijalista – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku: