DUŠICA HITNO PREKINULA EMISIJU ZBOG MILJANE KULIĆ: Jedva smogla snagu da saopšti njeno trenutno zdravstveno stanje

Prolazi kroz težak period

Voditeljka Dušica Jakovljević na kratko je prekinula emisiju “Narod pita” i sapštila gledaocima kako je bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić jako loše nakon operacije smanjenja želuca.

– Miljana Kulić se jako loše osjeća – navela je Dušica Jakovljević na početku, pa su je svi u studiju pozdravili aplauzom.

– Šaljemo joj podršku iz studija. Uz tebe smo Miksi i uz tvoju porodicu, znamo da si jaka! – istakla je voditeljka, pa nastavila emisiju.

Nakon što je imala operaciju žuludca u Turskoj, rijaliti učesnica Miljana Kulić ne može da se oporavi, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Nišu.

Miljani je prvo pozlilo po povratku iz Turske, kada je trebalo da bude gost emisije na “Pinku”, pa je u posljednjem trenutku odustala iako je stigla u prostorije televizije. Tada se žalila da joj je muka i da se osjeća loše. Poslije toga nije prisustvovala ni rođendanu sinu Željka, a njena majka Marija Kulić sad je objavila Miljaninu fotografiju i otkrila da je završila u bolnici u Nišu.

screenshot-from-2022-07-30-08-51-43-0

Foto:Printscreen

– Miljana je od sinoć u Urgentnom centru i nije joj dobro. Do prije pola sata smo bili sa njom, ali više ne dozvoljavaju zbog korone – napisala je danas Marija u objavi i okačila fotografiju.