EMINA MUJIĆ SE OGLASILA 7 DANA PRIJE VELIKOG FINALA ZADRUGE: Jasna poruka za Dejana, ZA NJU JE DALILA POBJEDNICA

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, otkrila je da će njena kćerka tužiti sve one koji su ružno pričali o njoj dok je bila u rijalitiju.

– Vrlo dobro znam kakva je moja jćerka. Sigurna sam da će kada izađe iz rijalitija tužiti sve one koji su je klevetali u ovih nekoliko mjeseci koliko je u rijalitiju. Sada kada bih pokušavala da sve demantujem i odgovaram na glupe i primitivne komentare, pa kako bih sve to postigla? Jednostavno je nemoguće. U tom slučaju je najbolja opcija da Dalila kada napusti rijaliti odmah krene sa tužbama i ne smije da ostane nikome dužna – priča bijesno Emina i dodaje:

– Nažalost rijaliti je takav koncept programa gdje svako može da te blati, a da ne odgovara za svoje postupke. Primitivnih ljudi je uvijek bilo, kako u rijalitiju, tako i van njega, ali granica mora da postoji. Svako sebi danas daje za pravo da bilo čiji život komentariše – ističe majka Dalile Dragojević koja napominje kako se o njenoj porodici priča sve najgore, dok je sada njen već bivši zet Dejan Dragojević pošteđen svega.

– Očigledno je da smo mi kao porodica Mujić veliki trn u oku svima. Pokušavaju da nas ocrne na svakom mogućem ćošku. Uradila je to što je uradila u rijalitiju, ali sada je zaista dosta. Ako budem došla na finale, malo je reći da će letjeti perje. Neću biti suzdržana i napraviću skandal ako treba. U meni će sigurno proraditi ludilo i nastaće lom. U rijaliti se unose informacije kako moj bivši suprug Huso Mujić i ja blatimo Dejana kada gostujemo po emisijama, ali to nema veze sa vezom. Kada Deja bude izašao i vidio da nas nema nigdhe, tek će onda shvatiti da su ga lagali i da će morati da se izvini Husi i meni – zaključuje Emina Mujić.