EVO KAKO DANAS IZGLEDA UNUK BATE ŽIVOJINOVIĆA: Isti je deda, izrastao u prelijepog i uspješnog momka

Unuk pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića izrastao je u pametnog mladića, a odlučio je da ne krene stopama slavnog dede po kome je i dobio ime.

Velimir Živojinović, unuk legendarnog glumca, prije dvije godine usrećio je čitavu porodicu kada je upisao prestižni univerzitet. Naime, on trenutno studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu.

Iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put i posvetio se studijama nauke i inženjerstva. Velimir je dar za glumu i šarm naslijedio od dede, ali je odlučio da svoj životni put gradi drugačije nego što se možda od njega očekivalo.

Sudeći po tome da je čitava porodica bila tada presrećna, što je potvrdio i svojevremeno Batin sin, Velimirov otac, Miljko, stiče se utisak da mu studije idu prilično dobro.

– Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću – rekao je tada Miljko Živojinović za Kurir.

Inače, Velimir je jedan od četvoro unučadi Bate Živojinovića, na koje je glumac tokom života bio i te kako ponosan, a mnogi komentarišu da upravo on najviše liči na svog dedu.