FILIP IZABRAO NJU UMJESTO DALILE: Nakon raskida otišao pravo kod nje, ODMAH SE OGLASIO

Finalisti “Zadruge 5”, Dalila Dragojević i Filip Car, stavili su tačku na svoju romansu, malo nakon što su se vratili u realan svijet.

Par dana su pokušavali da pronađu zajednički jezik, ali im nije pošlo za rukom, pa je Dalila danas putem Instagrama saopštila…

screenshot-from-2022-07-18-12-22-51

– Filip i ja nismo zajedno niti ćemo više ikada biti, tako da nema potrebe više da nas povezujete u bilo kojem kontekstu. Hvala – napisala je Dalila.

Pored toga, oni su se otpratili sa Instagrama.

Dalila je na svom Instagramu objavila da je ovoj vezi došao kraj, a Pink je kontaktirao Filipa kako bi čuli šta su mu rekli njegovi u Crikvenici, kao i kako je donio odluku o konačnom prekidu odnosa sa Dalilom.

Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u “Zadruzi”… Ja nakon mnogih savjetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uvjerio da sam bio u pravu. Donio sam odluku da definitivno okončam taj odnos – rekao je Filip Car za Pink.rs.

Velika želja mi je da ja i Dalila završimo sve emisije vezane za Zadrugu u miru, da se ne svađamo medijski i da nemamo kontakt, ja joj želim sreću i kako smatram nju krivim za neke stvari, tako naravno i sebe za mnoge mnoge… Moj prioritet je moja porodica. Unutra sam ih izdao kada sam više puta pregazio svoju reč, ali sada sam u realnom životu i ne želim sebi i svojim voljenima više stvarati nedaće i probleme – rekao je Car i dodao:

A vi me pratite i iskusite da li sam u spoljnjem svetu od reči.

Nagađa se šta je pravi razlog raskida, a, kako se navodi, razlog je to što je Filip izabrao porodicu i majku umjesto Dalile.

Car je istakao da njegova porodica ne podržava taj odnos i ne žele Dalilu za snajku. On je tada otkrio da mu se otac ne meša u ljubavni život, ali da majka i sestra ne podržavaju njegovu vezu sa Dragojevićkom.

– Majka je prioritet, s Dalilom moram da obavim ozbiljan razgovor. Sa ocem je razgovor prošao lagano, a s majkom teže nego što je očekivano. Nije mi dobro, ne samo što se tiče odnosa s Dalilom već mog cjelokupnog učešća u rijalitiju – rekao je Car u živom uključenju za Pink nedavno.